torsdagsmys :P

Träningspasset idag var det bästa jag varit med om på länge! Var huuur trött som helst innan, men tvingade mig verkligen iväg och jag blev så jävla pigg! Tror det får bli ett pass imorrn igen, ujuj vad bra man mår sen! Men nu efter mat, dusch och en långprommis med Wille så känner man sig som en klubbad säl, fast på ett gött sätt då :)

Nu ska vi mysa till det med öl, ost, kex och sju sorters korvar som vi köpte på torgmarknaden idag. Ska bli spännande att smaka på!
Det är så härligt när min prins är hemma!




Upp och ner

Ja snacka om att man kan vara trött och på dåligt humör ibland. Igår var- uppenbarligen- en sådan dag. Allt va skit och hur jobbigt som helst, såg svart i allt. Idag är det bra igen. Man kanske behöver en såndär utladdning någon gång då och då, speciellt när man är stressad. Igår hade jag en urladdning deluxe. Nu ser jag lite klarare på allt som ska göras och känner mig inte riktigt lika stressad. Stressad är man väl  mer eller mindre jämt, men inte så man blir som i går.

Nu ska jag iallafall vara ledig i tre dagar och det känns skitgött! Även fast jag typ har varenda sekund uppbokad redan så är det ändå med lite roligare saker än jobb :) Ska försöka få lite nyttigt och behövligt gjort i helgen, men förhoppningsvis hinna med lite trevligheter också! :)

stressad och irriterad

är så jävla less på allt just nu. Blir det ibland, varför ska man ha så jävla mycke att göra jämt? Massa skit som man inte ens vill göra, man har bara fullt upp jämt och jag känner att jag snart bryter ihop. När man har en liten stund till övers för att kanske göra nått man vill, då är man så jävla utsliten så man  orkar inte. Mår inte bra för fem öre. Lite pengar har man också. Eller inga alls kanske man ska säga. Vänder på vartenda ruttet öre.
Första klassens fittdag.

Bra lördag

Dan va piggare igår så det gick bra för han att jobba. Det var ju bra för då fick jag tid för att röja upp lite hemma. Gick en lång härlig runda med Wille som fick premiär-bada för året. Han studsade ner i älven och han blev som komplett galen! En hund som älskar att bada SÅ mycket vet jag inte om jag skådat förut! Det var riktigt kul.

Drog hem till mamma och pappa en sväng på en kaffe på baksidan. Gött i solen!

Fanns ju inget annat alternativ än att sätta på grillen när Dan kom hem- lördag, strålande solsken och en nyköpt flak med folköl, uuuu va gött vi hade det på balkongen!

Dan tog ytterligare en vilodag, vilket jag tyckte han gjorde helt rätt i. Jag cyklade (årspremiär!) iväg till Malin och tog några folkisöl där med henne och Jimmy, sen tog vi en tur till Koriander. Var en lugn och trevlig kväll och min älskling kom och hämtade mig strax efter ett.
Bra lördag, som sagt!

Krämpor

Ja nu är vi inte riktigt på topp nån utav oss här hemma. Ja förutom Wille då, han e alltid på topp och speciellt nu när tassarna ÄNTLIGEN är läkta! Ingen tratt, inga skor, ingen omläggning, brutalt skönt!
Men Dan ligger nerbäddad i soffan, superförkyld och febrig, så sjuk min stora starka karl ;) Jag har försökt att tvinga honom att stanna hemma imorrn så är jag i butiken, men han verkar inte riktigt med på det nu när det är löningshelg. Men jag hoppas han tar sig en sovmorgon iallafall, så öppnar jag butiken, men han är bra stönig! Ju mer han vilar dessto fortare blir han frisk, men vila är ju inte riktigt hans grej..

Jag lider också av lite krämpor, har haft så grymt ont i nacken och axlarna dom senaste dagarna. Det kommer och går det där. Mer eller mindre ont har man väl jämt, men just nu är det mer :P Blir jobbigt, man spänner sig ännu mer när det gör ont, sen går det upp i huvudet också. Blir grymt trött av den där spänningen också, så nu har jag vart helt slut efter jobbet i två dagar här.

Så det blev inget DJ:ande för Dan på Rockin Friday ikväll och det blev inget socialiserande med Malin för mig ikväll, utan det blev pizza, plockgodis och nerbäddade i soffan istället.
Grymt skönt

Jackan




Second hand

Fynda på second hand igår, mitt första second hand-köp! Kändes halvjobbigt, men ändå otroligt roligt, att få en riktigt snygg jeansjacka för 75 spänn! Men man har ju alltid så skumma tankar när det gäller second hand-saker. Man tror liksom att den förra ägaren troligtvis va sprutnarkoman och ägnade större delen av dagarna till att kissa på jackan, vad är det för fel på en egentligen?
Tänker man logiskt så skulle nog sprutnarkomanens nerkissade jeansjacka troligtvis inte kunna säljas en gång till, men ändå känns det lite obehagligt att inte veta vem som har ägt jackan innan!
Jaja, nu har jag köpt den iaf, och nöjd är jag och på tvätt är den just nu ;)
Det jobbigaste med second hand är ju tveklöst lukten i second hand-affärer. Det luktar verkligen alltid gammalt. Och det gör en ju sjukt avskräckt. Men jag kände väl ändå att en jeansjacka kan man ju inte riktigt äckla ner lika mycket som ett par byxor, eller ve och fasa- en soffa!
För alla soffor som säljs i second hand har ju blivit kissad i minst en gång, eller hur?

Vandrande bilring

Skivstångspasset är avklarat! Det var ju grymt skönt och det kommer jag helt klart fortsätta med. Det brände gött i varenda muskel. Problemet bara med skivstångspassen är att dom genomförs i så kallade Aerobicssalar. Och vad finns det i Aerobicshallar? Speglar. Speglar överallt.
Jag kände mig riktigt atletisk där jag stog och pumpade med stången (hade tillochmed vikter på!). Svetten rann och jag kände mig riktigt nöjd med mig själv. Tills jag råkade titta åt höger. Vill inflika att det såklart är speglar fram också, men det var en lite snärtig tjej med stålrumpa som stog framför mig så tack och lov såg jag inte mig själv. Jag ser alltså mig själv i profil. Lätt framåtböjd, pumpandes med den där jävla stången. Bilringarna bara avslöste varandra.
Längst ner den stora, maffiga bilringen, den såkallade hängbuken. Sen nummer två, som inte alltid syns, mer än när man sitter ner och (såklart) när man står lätt framåtböjd som jag gjorde nu.
Nummer tre är det så kallade "fettvecket" som många inte har, men naturligtvis lider större delen av familjen Larsson av denna. Jag tror det är ett resulatat av dålig hållning, en korv som framkommit för att man ständigt går som en säck potatis, precis under brösten. Skulle man mot all förmodan sträcka på sig så finns det ett inbitet streck utav detta fettveck. Det var alltså nummer tre. Man skulle nog kunna säga att det fanns en fjärde bilring också och det var tuttarna inklämda i en sport-bh. Såg mer ut som en bilring i denna stund.
Där stog jag alltså och känslan av att vara en atlet försvann ganska fort kan jag säga!

Så kan det va :)
Men jag får väl ha den här "bilrings-synen" framför mig och försöka att arbeta bort den, jag lyckades iallafall genomlida passet och dessutom med mindre vilopauser än tjejen med stålrumpa så jag kan gott va nöjd med mig själv iallafall! :)

Skivstång

Gud va skönt det är att vara ledig! Det bästa är nästan nu under morgonen när man sitter framför tv:n och äter en lååååång frukost, snokar lite på facebook och slöglor på Malou. Man vill inte sätta fart med någonting.
Inga planer för min lediga dag, förutom att jag ska på ett skivstångspass nu vid 12. Många år sen jag var på skivstång, så ska väl räcka med ett litet plaströr att stå å lyfta på så får jag träningsvärk i ett par dagar sen. Tror dock inte att plaströret är ett alternativ, så jag får väl köra på stången som alla andra. ;)

Funderar på att byta ut lite kläder idag; lägga upp lite vinterkläder på vinden och ta ner lite sommarkläder och skor. Men vi får se,  nu ska träningskläderna på!


Vi dårar






LEDIG!

Fan så gött, nu är det min tur att va ledig! Känns som det e helg nu när man ska va ledig i två dagar, hehe. Sen jobba två, å ledig i helgen sen igen, ibland är det bra gött att jobba helger. Iaf när dom väl är gjorda :P Vart en kusligt jobbig dag på jobbet idag, nu är det slut på friden.....

Sitter i butiken och ugglar, kollar så att gubben min sköter sig ;) Hehe, det gör han.

Nu blir det snart till att åka hem och slänga ihop en Spaghetti Carbonara, och guuuuuuud va ölsugen jag är! Får nog bli ett par stycken i kväll, för nu ska jag va ledig, jiihaaa!

Många besökare

Ja det är många besökare på bloggen varje dag, men knappt en enda som kommenterar. Kanske inte finns så möe och kommentera iofs, men ändå :) Träd fram gott folk och säg vilka ni är! Annars kanske jag blir paranoid och slutar att blogga! (Se detta som ett hot) :P
Så vem e du som e inne och kikar?


Lång arbetsdag

Äntligen hemma efter 14,5 timme på jobbet. Grymt sliten, men nu är den delade turen gjord.

Hade en superbra ledig dag igår iaf! Gick till Mariebergsskogen med Sofia, Anneli, Elvin och Vidar (å Wille fick också följa med). Tittade på Elvin när han åkte i den jättestora farliga tunnelrutschkanan som han så gärna ville visa för sina fastrar. Han är för go. Riktig tuffing! :)
Sen blev det mysig fika på, heter det Naturum? Frånvaroattack här, men jag tror att det heter så.

På eftermiddagen blev det ett träningspass och dagen avslutades med grillning och några punkbärs med min man, mycket bra dag!

Tom i bollen, så nu är det dags att stänga datorn och gå till sängs!

Social fobi?

Mamma brukar ibland skoja om när hon inte orkar träffa folk att hon har social fobi. Jag har verkligen börjat förstå vad hon menar med detta. Man är inte ens 26 år än men tycker att det är fruktansvärt jobbigt att umgås ibland, va blir det? Man skulle helst av allt bara vilja ligga hemma med sin kärlek och inte träffa en enda jävla kotte på flera dagar. Men så kan man ju inte göra?? Då är man ju TÖRR? Eller TOFFEL? Eller så BRYR man sig inte om sin omgivning längre?
Men jag kan säga en sak; jag är inget utav det, iaf inte med vilje. Jag jobbar med dementa och har en sambo som nyss startat ett företag. Surrar det inte konstiga osammanhängande konversationer från jobbet i huvudet så surrar det saker som ska göras med företaget istället. Jag orkar inte umgås som förr, även om jag så gärna vill. Jag försöker så ofta jag kan och älskar det när jag gör det, men som sagt, det blir inte som förr. Man börjar väl bli gammel helt enkelt ;)
Slog iaf upp ordet "social fobi" mest för att se om det faktist betyder: "Örker inte mä fölk!" Det gjorde det inte ;)

Såhär stog det:
"Social fobi betyder att en person får ångest när han eller hon står i centrum för andra människors uppmärksamhet. Det finns en rädsla för att bli granskad och förödmjukad genom att göra bort sig, så att det blir pinsamt."

Okej, så social fobi har jag ju helt klart inte. Jag får inte ångest av att stå i centrum och jag är absolut inte rädd för att göra bort mig- det gör jag ju dagligen så det är man ju van ;)

Slutsatsen är då alltså- Lider ej av social fobi, är bara ibland trött på att se folk :)

Vill dock tillägga att jag är jävulskt glad att jag har alla mina vänner och min familj! Ni är alla guld värda!

Sen vill jag ju åxå tillägga att jag ska träffa min kära syster, svägerska och brorsbarn idag och det längtar jag till något så fruktansvärt! Ska bli så kul att se modiga Elvin åka i den farliga tunnelkanan idag! :)
Så man är ju inte alltid trött på fölk, å minst av allt familjen :)

Nya köket

Dan har ju renoverat köket vi har, mest för att öka priset på lägenheten, men också för att vi skulle få mycket bättre plats och bättre förvaring. Det har blivit sååå bra och så jäkla fint! Nästan jobbigt att veta att vi ska flytta härifrån nu när köket blivit så fint, hehe :) Men det är ju för litet så är det ju bara.
Tänkte visa lite före- och efterbilder även fast det inte är HELT klart än. Det som är kvar att göra är att lägga in nytt golv, foga mellan kaklet och på vissa ställen sitter det lite maskeringstejp kvar där det ska finputsas. Ignorera detta ;)

Köket innan:






Efter (med lite finputs kvar)








Härliga våren

Det är så härligt med vårtecken! Våren är den bästa tiden på hela året.

Isen har lossnat från älven, nu känner man igen Karlstad igen :)


Mer och mer blommor för var dag



Wille solar på balkongen


Onsdag

Japp, jag överlevde spinningpasset. Det va brutalt jobbigt, men gött, svetten sprutade :) Men man vart ju helt slut så det blev ingen skriving efter den inte, deckade i soffan.

Igår vankades det kalas för pappa som fyllt 55 år. Jättemysigt med god mat och god tårta. Mamma var kock, det bjöds på cesarsallad med gott bröd och goda ostar. Till efterrätt blev det tårta såklart, mamma hade gjort en citronmaräng-tårta.
Älskling fick komma senare, han var på styrelsemöte med Arkaden, tror att det blev lite vettigt sagt iaf :) Verkar som det är ett par till affärer som ska öppna i Arkaden nu, det är på tiden! Kanske det blir lite mer fart där inne ;)

Idag har jag varit och tränat igen, ojoj vad duktig hon är! :) Det är beach 2010 som gäller nu alltså, hehe..

Tänker mycket på min älskade vän Carro och hennes familj som sörjer! <3

HJÄLP!

Jag har bokat spinningpass! Om en timme! HERREGUD! Vad har jag gett mig in på...

Spinnat en gång förut, det var många år sen och då sa jag ALDRIG mer! Men nu ska jag prova igen och det är helt frivilligt, man e bra dum... :P

Underbar vårdag!

Vilken dag vi har haft! Helt fantastik och det är så skönt när Dan är ledig och vi får göra lite tillsammans, inte bara ligga hemma i soffan tillsammans på kvällarna. Idag åkte vi runt hela stan i affärer och letade utemöbler och el-grill och det var lättare sagt än gjort! Men tillslut hittade vi ett vitt bord och bestämde oss för att måla bänkarna vi redan har vita istället för att köpa nytt. En grill fick vi också med oss hem.

Sen bar det av hem till mami å papi för byte av däck och rengöring av bil, en fika hann vi ju också med såklart. Så jävla gött att sitta ute i solen och dricka kaffe, känna hur solen värmer! Å Wille fick busa lite i trädgården som han älskar :)Elvin å Vidar med familj var där också.





Elvin hjälpte farbror Dan att tvätta bilen


Sen bar det hemmåt igen och vi invigde såklart grillen, den gick fint :) Lite mjukstart- det blev inge kött utan vi körde på chorizo-korv och lite majskolv och champinjoner, men det var inte illa pinkat! Bara det att sitta ute och äta (en filt krävdes dock när solen gått ner, lite kyligt) grillat å ta en 2,8-bärs till, helt fantastico.







Myskväll

Vi hade en supermysig kväll hos Per och Carro igår. Maten kan ha varit bland det bästa jag ätit någonsin! Åt så jag var svimfärdig efteråt! Min goe bearnaissås och ett vulgärt gött rostbiff-kött som Carro stekte så perfekt så hon skulle få medalj!
Efter maten åkte chipsen fram direkt, trots att man va spyfärdig, men jajjemän, dom gick ner dom med! Sen var det spelkväll för hela slanten, fan va kul det var! Sällskapsspel är verkligen underskattat och spelas alldeles för sällan! "Med andra ord" körde vi i ett par timmar å herregud vad man skratta, beskrivningar på ord som inte var utav denna värld! Och Dan:s "öööööö" "öööö, öö, öööö!" Hahahaha! Carros hysteriska "prata-så-fort-så-det-inte-hörs-vad-jag-säger-så-jag-hinner-förklara-så-mycke-som-möjligt" va rätt komiskt att lyssna på också :D

Efter några omgångar gick vi över till Buzz istället som vi körde ett par ggr innan Tina somnade i soffan nätstan mitt under ett spel, då var det dags att gå hem!

Tack för en kanonkväll Per och Carro!

Rockin Friday

Blev en trevlig kväll igår. Lugn å städad. Inte så lugn som planen var, alltså liggandes i söffa, men dock lugn. Fick mat och öl på Tempel som vi slapp att betala, ren lyx kallas det :) Jag tog fajitas och Dan tog burgare, jäääävligt goda fajitas!
Sen traskade jag hem till hunden, Dan stannade kvar och riggade upp kläderna som skulle säljas under kvällen. Sandra kom förbi och drack ett par punkisar och vi snacka lite skit, sen åkte vi tillbaka till Tempel. Träffade på Emmeli med svägerskor också, himla kul!

Försäljning av kläder på nattklubb var lika med skit- slutsats: Folk vill supa på krogen, inte shoppa :P Var nog första och sista gången Dan stog där skulle jag tro. Men alltid värt ett försök! Han syns ju iaf, och det är ju det viktigaste.

Idag sov jag och bus läääänge, gick upp vid 12, det var underbart! Traskade iväg till mormor på fika och nu är man hemma igen, dags att vika lite tvätt!

Fullt ös

Ja man har rava full hele dagarna, fullt ös med både roliga å töliga saker. Dan ringde förut och berättade att vi var bjudna på mat av Tempel idag när han har slutat jobba vid 18, så min planerade fredagsmys-fredag förvandlades plötsligt till att socialisera med Rocking Friday-arrangörerna. Gör ju förvisso ingenting, gratiskäk idag också är ju fan klockers de! Så nu sitter jag med en färgbörk i hövve så man ser ut som fölk ikväll, sen är det bara att kasta sig in i duschen!
Har hunnit med en hel massa idag- städat, tvättat, diskat, köpt nytt däck till cykeln på Biltema, handlat, slängt skräp på tippen och gått en timmes powerwalk med Wille- och klockan e bara 16! Bra gjort dä, men rava full som sagt! Hann inte träna nu som var planen, pga middagen som blir nu då, därav powerwalken istället så samvetet inte sjunker helt i bött. :P Wille stackarn är helt slut, hehe, men han behöver sig allt lite redig motion han med!
Nu hoppas jag på en trevlig kväll på Tempel!


Sanitär olägenhet?

Tror på riktigt att vår lya hade gått under den statusen om det kom någon fackman och inspekterade. Vet inte om jag har blivit äcklad av mitt eget hem förut? Nu när jag börjar gräva i dreten är det på gränsen alltså. Tänker inte ens visa på bild. Jag skäms. Dammet kan inte kallas för damm längre. Det har passerat damm och utvecklats till något annat, större, otäckare. Tittar man riktigt noga har troligtvis råttorna utvecklat organ och lever sitt egna lilla liv och dom förökar sig i en skrämmande takt. Kan hända att jag överdriver :P Men jag har ju alltid mått psykiskt dåligt av ett smutsigt hem.

Tack gode gud så har snart snabeldraken utrotat dammet-som-inte-längre-är-damm-utan-något-större-och-otäckare.
Det är så juvligt att städa!

Ack denna Benjamin!

Blev ju en riktigt goo kväll detta! Jag å Dan gick och käkade lite gratismat på Pace när Dan hade stängt butiken, vilket mysigt ställe! Ligger vägg i vägg med Valfrids, dom har samma kök och kock. Kan verkligen rekomendera det och dit kommer vi gå igen! Riktigt mysigt inrett och skittrevlig servitör.
Dan hade fått ett gratiserbjudande därifrån, där dom bjöd alla företagare på en grillbricka, jävvla fiiiina förmåner :P
Riktigt mumma var det! En öl slank ner till det såklart.





Efter att ha ätit oss ytterligare lite fetare så åkte vi hem med en hyrfilm och lite godis på det :P
Blev Benjamin Buttons otroliga liv, åååå den är ju så bra! Såg den på bio men Dan hade aldrig sett den så det fick bli den, lika bra andra gången!

Gynatt!


Ajaj!

Jääääääävlar vilken träningsvärk!! Men för i helvete, är kröppen 80 år eller?? Kan inte lyfta på armarna, knappt gå! Tereminspremiär för Friskis igår, tänkte ta tag i bukfettet nu som bara har eskalerat sen jag blev sambo. Varför är det så? Man tycker ju att man skulle bli fet av all öl man drar i sig som singel också, men nej nej, tydligen inte lika farligt som att äta massa goo mat. Men, men, nu ska man försöka bli hurtigbulle igen, starta ett nytt liv, för ungefär tvåtusentjugofemte gången.
Känns ju rätt gött å ha ont faktist, förstår man att det tar iaf, men detta var allt något i hästväg!

Nu ska jag göra mig iordning, för jag å Dan ska ut å äta efter han har slutat, gratiskäk blir det ikväll

Nytt försök

Har startat upp en helt ny blogg nu, i hopp om att bli lite aktiv igen. Har varit sugen ett tag nu på att börja blogga igen, men det kändes knäppt att fortsätta på den gamla bloggen på något vis. Mycket nytt har hänt sen jag slutade med den gamla bloggen, så nu startar jag en ny blogg om mitt liv med min älskling Dan. Vad ska det skrivas om här då? Ja det blir väl om allt möjligt törrt och roligt, saker vi gör och inte gör och en jävla massa om saker jag irriterar mig på skulle jag tro, för det är jag sjukt duktig på, att irritera mig på saker. Så välkommen till min NYA blogg som jag hoppas blir intressant för några få iaf :) Om inte annat så är det alltid roligt att skriva!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0