Krämpor

Ja nu är vi inte riktigt på topp nån utav oss här hemma. Ja förutom Wille då, han e alltid på topp och speciellt nu när tassarna ÄNTLIGEN är läkta! Ingen tratt, inga skor, ingen omläggning, brutalt skönt!
Men Dan ligger nerbäddad i soffan, superförkyld och febrig, så sjuk min stora starka karl ;) Jag har försökt att tvinga honom att stanna hemma imorrn så är jag i butiken, men han verkar inte riktigt med på det nu när det är löningshelg. Men jag hoppas han tar sig en sovmorgon iallafall, så öppnar jag butiken, men han är bra stönig! Ju mer han vilar dessto fortare blir han frisk, men vila är ju inte riktigt hans grej..

Jag lider också av lite krämpor, har haft så grymt ont i nacken och axlarna dom senaste dagarna. Det kommer och går det där. Mer eller mindre ont har man väl jämt, men just nu är det mer :P Blir jobbigt, man spänner sig ännu mer när det gör ont, sen går det upp i huvudet också. Blir grymt trött av den där spänningen också, så nu har jag vart helt slut efter jobbet i två dagar här.

Så det blev inget DJ:ande för Dan på Rockin Friday ikväll och det blev inget socialiserande med Malin för mig ikväll, utan det blev pizza, plockgodis och nerbäddade i soffan istället.
Grymt skönt

Kommentarer
Postat av: Sofia

Konstigt det där vad män blir sjuka när de blir förkylda=P Akta så det inte är kroppspulsådern som spökar=P

2010-04-24 @ 11:15:02
Postat av: Melanie

Har också en karl hemma som är dunderförkyld. Nu är han så skör, så skör hahaha;-) Trevlig helg!

2010-04-25 @ 09:52:58
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0