Underbar vårdag!

Vilken dag vi har haft! Helt fantastik och det är så skönt när Dan är ledig och vi får göra lite tillsammans, inte bara ligga hemma i soffan tillsammans på kvällarna. Idag åkte vi runt hela stan i affärer och letade utemöbler och el-grill och det var lättare sagt än gjort! Men tillslut hittade vi ett vitt bord och bestämde oss för att måla bänkarna vi redan har vita istället för att köpa nytt. En grill fick vi också med oss hem.

Sen bar det av hem till mami å papi för byte av däck och rengöring av bil, en fika hann vi ju också med såklart. Så jävla gött att sitta ute i solen och dricka kaffe, känna hur solen värmer! Å Wille fick busa lite i trädgården som han älskar :)Elvin å Vidar med familj var där också.





Elvin hjälpte farbror Dan att tvätta bilen


Sen bar det hemmåt igen och vi invigde såklart grillen, den gick fint :) Lite mjukstart- det blev inge kött utan vi körde på chorizo-korv och lite majskolv och champinjoner, men det var inte illa pinkat! Bara det att sitta ute och äta (en filt krävdes dock när solen gått ner, lite kyligt) grillat å ta en 2,8-bärs till, helt fantastico.







Kommentarer
Postat av: Sofia

Smakade fikabrödet jag köpt bra?? =P

2010-04-12 @ 08:39:01
Postat av: Tina

haha japp dä va perfa! :)

2010-04-12 @ 21:33:56
URL: http://tinaodan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Bra att man kan stå till tjänst;)

2010-04-13 @ 08:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0