Den andra bomben :)

Tidigt ultraljud idag och vad resulterade det i? Jo men varför inte skaffa två när man ändå är igång? Åh gud så galet sjukt! Vi ska verkligen ha tvillingar! Ultraljudet var ju egentligen en kontroll som ingick i ett så kallat KUB-test som man kan göra nu för tiden. Där kollar man sannolikheten för om bebisen skulle ha några kromosomfel och där ingår det ett ultraljud. Vi ville göra detta mest för att få gå på ett extra ultraljud för det är ju alltid spännande tänkte vi. Så säger barnmorskan med en glad stämma:
"Jaaa ni, nu är det ju såhär (det räckte att hon sa så, så fattade jag vad hon skulle säga) att det är två små liv här inne"

Oh my god!

TVÅ?!!??

Vi grät och skrattade samtidigt både jag och Dan. Kände skräckblandad förtjusning utav beskedet samtidigt som man grät av lycka för vad man såg på skärmen framför sig. Galet häftigt! Små bebisar som låg och buffade på varandra. Dom låg ovanpå varandra, båda viftade på armarna och hjärtanen pickade på som dom ska. Obeskrivligt.

KUB-testet gick för övrigt inte att genomföra, hade gått för långt så dom var för stora för den mätningen dom skulle göra.

Återigen- dags att ställa in sig på vad som komma skall! Är konstigt nog inte nervös. Känner mig mer laddad :) Vet inte om det är för att man är i chock eller för att man direkt ställer in sig.

Jag har sagt spännnade hela dagen och här kommer det igen: Gud va spännande det ska bli! :)


Kommentarer
Postat av: Melanie

stort grattis igen Tina, vilken grej! Kramar!

2010-08-03 @ 07:42:45
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Therese Ef

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaahhhhhhh!!!!!!!!!

Vad SPÄNNANDE =) du får skriva massor i bloggen för detta ska följas =) Kramar till er

2010-08-03 @ 08:45:08
Postat av: Fia

GRATTIS! GUUUD va roligt Tina!! Massa lycka till er!! KRAMAR/Sofia

2010-08-03 @ 11:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0