Jobbig natt

Ja inatt snurrade tankarna vilt kan jag säga! Allt som måste göras och hur saker och ting kommer gå blandades ihop till en enda stor klump så jag blev superstressad. Kontakt med mäklare, visningar, storstädningar, packa ner lyan, upp å ner tre våningar med en tung mage, tippen, bankmöten och avtalsskrivanden, två barn, två barn, två barn..... Panik! Allt kom ikapp mig och på natten när man tänker så kan man ju inte heller strukturera saker och ting så då blev det ännu värre.
Tanken på att dessutom inte hinna flytta innan barnen kommer, vilket man nog får ställa in sig på nu eftersom tvillingar nästan alltid kommer tidigare... Alltså två barn i en liten etta på tredje våningen där hela hemmet är nerpackat i lådor.... Mardrömssenarie!

Men nu när det är dagen igen kan man ju dela upp saker och ting lite mer i sina tankar så det känns inte lika hysteriskt. Det gäller att planera JÄVLIGT noga nu! Och kommer barnen innan vi flyttar så är det inte något vi kan göra åt saken iallafall, så då får det bli nån veckas tattarsituation, det går ju inte direkt att göra något åt så. Idag är hysterin borta igen :)

Har börjat läsa lite om tvillinggraviditet och det verkar inte som jag blir så länge kvar på jobbet i höst. Dom flesta som är gravida med tvillingar blir sjukskrivna vid v.20-25 eftersom man växer så mycket mer med två. När man är i v 30 är man lika stor som en fullgången graviditet med ett barn. Är ju i v 16 när jag kommer tillbaka efter semestern så..
Ca 1,5 % av alla födslar i Sverige är tvillingar, det var inte möe dä!

Kommentarer
Postat av: Melanie

Haha, känner igen där där;-) Men allting löser sig, det är ju bara så. Man får lugna ner sig och försöka styra upp det så gott det går. Vi bor ju bland flyttkartongerna nu och får kanske göra resten av augusti också med bebisen, innan våran lgh blir såld. Men så är det, bara att gilla läget och göra det bästa av det. Ni har ju flytten på gång i alla fall och det är ju bara för en stund som tur är.



Gött att du kommer ÄNNU tidigare ifrån dårhuset haha! Det tackar man ju inte nej till direkt;) Kram!

2010-08-03 @ 18:50:38
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: josefine

Va spännande gumman:)Allt kommer säkert gå jätte bra:)Tveka aldrig att be om hjälp jag kommer som ett skott:))kram

2010-08-03 @ 20:25:01
Postat av: Mami

Du/ni kan ju alltid bo en vecka på nedervåningen här;)Huset är ju nästan tomt....

2010-08-03 @ 23:19:07
Postat av: Mami

P.S vi har ju dubbelsäng;)

2010-08-03 @ 23:20:04
Postat av: Syrran

Ni behöver inget utrymme i början ändå, man bor i soffan och sängen, eller så är man ute med vagnen! Det är lugnt!

2010-08-03 @ 23:56:59
Postat av: Cliin

Jag tänkte föreslå att mamma och pappa finns ju alltid, men mami var först med tanken ;-)

2010-08-05 @ 00:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0