Diverse krämpor

Ja krämporna börjar hopa sig minsann. Men det är väl så det är.
Idag har jag haft en molande värk i ryggslutet som har kommit och gått under hela förmiddagen. Sofia och Wicci tyckte att jag skulle ringa spec.mvc om det så då gjorde jag det och där tyckte dom att jag skulle komma dit på en undersökning (misstänkte förvärkar).
Åkte in och blev lite känd och klämd på, men hon tyckte att allt verkade normalt och trodde att det var tilltagande foglossning som värken kom ifrån.
Skulle även få en tid för ultraljud på mitt hjärta för ett blåsljud, som jag har haft och känt till, men dom ville kolla för säkerhets skull nu när jag är gravid, pga att hjärtat får jobba så mycket mer med att pumpa runt en större mängd blod i kroppen. Och då speciellt när det är tvillingar, då man får ännu mer blod i kroppen än vad man får med en bebis. Hypokondrikern i mig gillar icke detta, men, men.

Har ju åkt på fler och fler krämpor dom senaste veckorna, men det hör väl till och blir värre ju längre tiden går.

Platsbristen i magen för magsäck och lungor gör ju att jag blir extremt andfådd fort och att jag får halvligga ner när jag äter :P

Halsbränna deluxe.

Börjar bli svullen i fötter, ben och händer. Får ont i underbenen när jag går om jag inte har stödstrumpor. Fötterna ömmar och fingrarna likaså när jag böjer på dom.

Ja herregud, man känner sig rätt handikappad. Men vad gör väl det, sålänge busarna i magen mår bra? För det tror jag att dom gör så som dom lever rövare större delen av dagarna :)
Busungar, våra älskade busungar.

Kommentarer
Postat av: wicci

vad skönt att allt verkade ok, bättre att kolla en gång för mkt :)

2010-11-02 @ 19:58:42
Postat av: Melanie

Ja ursch di där krämpera, di kommer att som ett brev på posten till slut. Skönt att du snart ska sluta jobba! Även om det är lika jobbigt hemma, så är det ju en helt annan sak. Tänk vad fort det går Tina, snart är pöjkera här!! :-)

2010-11-03 @ 07:21:46
Postat av: Emmeli

Bekämpa hypokondrin, du är starkare än han ;o)

2010-11-03 @ 12:13:56
URL: http://lini07.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0