Bra helg

Haft en jätteskön helg. I lördags var vi på kalas hos farmor som fyllde 79 år. En massa massa folk på liten yta hehe, vaaaaarmt! Men trevligt och goda bullar och tårta fick vi :) På kvällen hade jag och Dan tacomys i soffan och tittade på film.
Söndagen tillbringade vi nästan hela hemma hos mor och far. Dan fixade med vår bil för att göra den lite snygg i hopp om att någon vill köpa den :) Satte även på vinterdäcken, kan väl kanske locka någon extra liten lat själ ;) Är ju ganska behövligt nu också, det har ju blivit KALLT!
Efter allt slit med bilen (Dan slet mest, jag hjälpte till att städa den lite invändigt) bjöds det på hederlig husmanskost: Rotmos och fläskôrv! Uuuuu vad mumma! :)
Dan och brorsan var så snälla och hjälpte mamma med hennes vinterdäck också medan kaffet blev färdigt sen bjöds det på äppelkaka till kaffet som systeryster hade bakat, mumma!
Sen var man mätt, trött och nöjd och kunde åka hem till soffan :)
SÅ skönt att bilen är helt klar nu! Ännu ett projekt vi kan lämna bakom oss. Nu ska den bara bli såld också! Hoppas det går fort, det är ju faktist en bra bil, speciellt om man är ensam. Billig och lättkörd och krånglar typ aldrig. Har ju haft den i många år och inte haft mycket problem med den alls.

Nu måste jag kila iväg på akupunktur, som vanligt på måndagar! Och Dan ska återgå till sin vardagliga syssla numera- söka jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0