Akupunktur & Barnvagn

Idag har jag varit på akupunktur för första gången. Kändes ingenting, men jag blev sjösvett där jag låg och även lite illamående. Barnmorskan sa att det var för att det satte igång så mycket i kroppen och att det var en positiv reaktion. "Det är bra, då är du mottaglig för akupunktur", så uttryckte hon det. Så det var väl bra då :)
Men ont gjorde det inte, kändes knappt att hon satte in några nålar, så det var ju också bra, hehe.

Under dagen har jag umgåtts med systeryster. Vi har varit på Jysk och Babyproffsen där jag har tittat på deras dubbelvagn. Har beslutat mig för att köpa den- BabyTraveler. Den är rejäl och smidig på samma gång på något vis. Prisvärd också, och det är många som har rekomenderat den. Så får det bli!

Sätter i liggdelar när dom är små och sen när dom blir större kan man ha den som sittvagn också (Ser båda alternativen på bilden)



Nu ska jag ner för helvetestrapporna till tvättstugan igen- HATAR att ha tvättstugan nu när jag är gravid! Ska bli SÅ skönt med en egen tvättmaskin i nya lägenheten!

Kommentarer
Postat av: KP

Hej. Tänkte bara rekomendera Teutonias tvillingvagn. Där kan barnen sitta vända emot en tills de är 3-4 år om man vill. Är jätteskönt nu när de är äldre. Kostar en del men vi kunde inte vara mer nöjda med den. Även fast ni har bestämt er. Hoppas de går bra med allt. Ha det bra

2010-09-13 @ 21:28:34
Postat av: Ölandspappsen

Dan kan bära åt dej , han är stark ,pojken

2010-09-13 @ 21:48:59
Postat av: Melanie

Ja fy fan vad jag svor över den där tvätten när jag var gravid! Johan tvättade mest, men ändå, ibland fick man ju offra sig;) Nu är det underbart att bara kunna slänga in en maskin utan att behöva kånka på en massa tvätt och dyl.

Hoppas ni blir nöjda med vagnen:)

2010-09-14 @ 07:00:37
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0