Helgen

Nu har jag allt varit dålig på att uppdatera! Men helgen har varit fullspäckad och sen har jag varit så otroligt trött så jag har faktist inte orkat.

I helgen har Dans föräldrar varit uppe och hälsat på, det var mycket trevligt! I lördags åkte vi ut till Räggårdsviken och satt o solen och åt baguette sen blev det en tur till Café August för en kaffe. Perfekt väder för lite utomhusaktiviteter, strålande solsken hela dagen!
Vi åkte även förbi Södra Råtorp och kollade in vårt kommande bostadsområde :)
På kvällen var vi ute och käkade, då även med mina föräldrar. Kul att dom fick träffas tyckte vi! Kändes dags när dom snart ska få samma barnbarn :P Vi va på Tom Yam igen och denna gången var maten ännu godare! Jag måste säga att jag ÄLSKAR Tom Yam! Bara längtar till nästa gång jag får gå dit! :)

På söndagen var det redan dags för Janne och Kicki att bege sig hem till Öland igen, vi avslutade med en gemensam hotellfrukost och det är ju aldrig fel!

Under söndag eftermiddag åkte vi ut med min familj och fiskade och grillade korv. Tog en sväng ut i skogen och letade lite svamp också men utan resultat. Inte en fiskjävel fick vi heller, men det var riktigt mysigt iallafall! Myggen kan man ju klara sig utan, annars var det kanon!

Inte har jag fått en enda bild under denna supermysiga helg heller, har helt glömt bort att ta kort :(

Har som sagt varit riktigt trött dom senaste dagarna. Inte orkat många knop. Har ju fått så förbenat ont i ryggen när jag jobbar också.. Inget roligt, jag känner mig inte så behövlig på jobbet längre kan jag säga. Riktigt tråkigt!
Ska till läkaren på Specialistmödravården imorgon, så får vi se vad han/hon säger.
Idag har jag ändå varit riktigt pigg! Vet inte om det beror på att jag varit ledig några dagar nu eller om jag bara råkar ha en bra dag. Känns bra iallafall för jag har fått mycket gjort!
Städade imorse, sen kom mäklaren hit. Han skulle höra av sig innan fredag om värdering osv. Sen ringde jag lite samtal och bokade även tid med en annan mäklare (lika bra att fler kommer hit och tittar, så får jag välja vilken mäklare jag tror blir bäst sen). Efter detta styrde jag kosan till Jenny på en fika, riktigt trevligt som alltid!

Jag har även vart på Rusta och Plantagen (hej och hå vad jag har legat i, eller hur???)
På Rusta köpte jag en ny matta, ett par plädar och ett överkast. Måste ju se enhetligt och snyggt ut nu när lyan ska säljas och på Rusta fanns det riktigt snygga textilier nu som dessutom va billigt! Ska försöka lägga upp bilder om jag orkar senare :)
Sen köpte jag en vas på Plantagen till blommorna på badrummet som jag köpte för ett par veckor sen :) Så nu börjar jag snart bli färdig med mitt "piff-piff-inhandlande" till lägenheten, känns bra!

Funderar på att ställa mig i grytorna nu så maten är färdig till Dan kommer hem för en gångs skull. Hör ju inte till vanligheterna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0