Grillkväll

Igår var det grillpremiär på våran lilla altan. Vi har pratat med grannarna och ingen brydde sig om att man grillade med kol-grill, så då åkte vi och köpte en igår. Blir ju helt klart godast med kol ju! :)
Bjöd hem Anna och Kristoffer på grillat och öl. Supertrevligt som alltid med våra goa vänner! Blev dock någon öl för mycket för mig, har varit lite småtrött idag kan man säga :P
Anna hade med sig lite presenter till Albin och Oliver, så snällt! Dom fick en varsin supercool baseball-jacka (får visa bild någon dag), en varsin t-shirt och ett par solbrillor. Sååååå förbannat fräna dom blev i solbrillorna, haha! Tusen tack återigen- både för presenterna och för en kanonkväll!









Som vanligt så smattrar jag på med kameran på gossarna, men glömmer kameran sen när vi umgås, så inga bilder från grillmiddagen tyvärr.

Idag har vi inte gjort mycket alls. Dan fick besök av en arbetskompis så då åkte jag till mamma och pappa en sväng, drack lite kaffe och satt i solen. En lugn och skön dag.
Malin kom förbi en lite sväng nu på kvällen också och vi tog en kvällsköpp :)
Nu är Dan och skjutsar hem Malin, pojkarna har nästan nyss somnat och här sitter jag. Nu blir det soffslapp resten av kvällen. Vi hade en vision om att gå och titta på någon maj-brasa, men den visionen har vi släppt för längesen :P För stort projekt en dag som denna.
Ha en fin Valborg alla!

Kommentarer
Postat av: Ölandspappsen

Hehe , nu är det bara Chevan och ett par brudar som fattas

Krya på dej , Tina

2011-05-01 @ 09:37:48
Postat av: Anna

Tack sjääälv lilla gumman :) Dom blev ju skiiitcoola ju!! hahah

2011-05-02 @ 16:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0