Midsommar på Öland

Här kommer lite bilder från våran midsommarhelg. Vi hade en härlig midsommar på Öland i år också. Växlande väder, men inget regn och vi fick se en hel del sol så klart godkänt! Som vanligt så äter och dricker Lundgrens från morgon till kväll så man va lika sprängfylld denna midsommar, haha (kanske ännu mer sprängfylld med all öl man drack i år).






På midsommardagen var det dags för dop. Lilla Saga blev döpt och det blev lite spontant (vad jag förstod) ett utomhusdop. Eftersom man inte riktigt var klädd för det så blev det ju en lite småkall seremoni, men väldigt fin och i en mycket mysig miljö med korna strosandes brevid!


På kvällen vankades det party med några av Dans kompisar! Ett rockabillyband spelade på Stora Rörs hamncafé så då var vi där och åt grillbuffé, drack öl och lyssnade på härlig musik! Farmor och farfar var barnvakt åt gossarna :)
Kvällen började med regn, men det gav sig tillslut och det sprack upp och blev en kanonkväll!


Man har ju en olagligt lång haka alltså... :P Och Dan ser, som vanligt, kanonfull ut ;)


Bandet






Fantastiska dagar som tyvärr inte slutade lika fantastiskt.. Dan fick ryggskott den dagen vi skulle åka hem, så han blev liggandes i fosterställning. Det blev lite bättre frammåt kvällningen så vi kunde åka hem sen dagen efter, men han har fortfarnade väldigt ont och är sjuk från jobbet. Orkar inte ens bära barnen, så det är ju inte en ultimat situation direkt. Men det blir sakta bättre, hoppas han är smärtfri snart, för det finns knappt något så jobbigt som att ha ont i en rygg!

Kommer mer bilder från Öland i kommande inlägg, bla på svärföräldrarnas fantastiska trädgård som man bara måste älska!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0