BugRun

Ja i helgen har jag och Dan varit iväg på nöjen! För er som inte redan vet det så har Dan köpt sig en gammal bubbla från -71. Vi pratade fram och tillbaka om att köpa en till bil som Dan kunde ha till jobbet och när han hittade denna bubbla för en billig peng så kunde han ju inte motstå den. Hans första bil var en bubbla och han har pratat sen vi träffades att han vill ha en igen, så nu är han ju så lycklig över denna ;) Jag tycker också att den är rolig, gamla bilar är ju alltid lite lattjo (så länge den rullar iaf, haha).

I helgen var det BugRun i Mantorp park- Skandinaviens största Volkswagen-träff, så jag och Dan passade på att skaffa lite barnvakt av snälla mormor och morfar och ta oss en tripp dit! Första gången pojkarna sov borta! Men det gick bra :)
Så på lördag förmiddag packade vi in oss i den lilla bubblan och drog oss neråt i landet till Mantorp (ligger utanför Linköping)!

 Vi hade ett RIKTIGT roligt dygn och det var verkligen en asrolig träff måste jag säga! Grymt lyckat! På lördagen blev det mest försöka få upp tältet, dricka öl, grilla, kolla runt lite och sen på kvällen var det fest på festcampingen (där sov vi inte, tack och lov!) och vi träffade en massa skittrevliga människor som vi tjötade med!
På söndagen var den stora utställningsdagen- då ägnade vi större delen av dagen att glo på gamla fina veteranbilar och Dan hann även att greja en hel del med sin bil, med något som skulle fixas- och han fick mycket hjälp av massa rutinerade "hobbyexperter".
Som sagt, hellyckat, och det var faktist det roligaste vi har hittat på, på länge!

Här kommer helgen i bilder!

On the road



Försöka styra upp tältet!


Det gick tillslut! (Bilen i bakrunden)


Öldricking! (Hur nöjd får man va?! :P)


På söndagen tittade vi på lite racing med privatbilar


Och vi kollade in en jäkla massa bilar- bara Volkswagen såklart!







Det här är tveklöst den skitnödigaste kö jag sett någonsin, haha! Överallt fanns det bajamajor och natur att kissa i- detta var områdets enda riktiga toaletter! Det här är på söndag morgon, haha! Ett gäng redigt skitnödiga grabbar!


Grym helg! Men lika grymt att komma hem igen- som alltid! :)

Kommentarer
Postat av: Ölandspappsen

Hehe , det var ju trevligt att ni hade en rolig helg. Men Dans första bubbla var inte rolig , den höll man på att köra ihjäl sig med ,hehe.

Snälla Anita och Leif som klarade barnen med , gott med sådana föräldrar. Då får vi hoppas att det blir fler goa VW-träffar och många härliga nya människor .

Bara 10 dagar tills vi träffas . underbart

2011-06-13 @ 22:17:57
Postat av: Melanie

Vad skönt och roligt att få komma iväg sådär, man behöver det emellanåt! Bara ha det skoj och vara tillsammans. Härliga bilder, förstår att ni hade en jätterolig helg!

2011-06-14 @ 06:44:24
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Anso

Va mysigt ni såg ut att ha det. En bubbla har jag oxå alltid velat ha :)dom är så söta.

2011-06-14 @ 09:33:12
Postat av: Mami

Kan meddela att jag sov som jag vore död söndagnatt,känns att man inte ä 25 längre;)

2011-06-14 @ 10:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0