Efter regn kommer solsken!

Ujujuj vilken drétdag det var igår! Men hey vad mycket bättre den är idag! :) Än så länge iaf hehe. Barnen har sovit gott inatt (och jag med!), mamma var här under förmiddagen så jag kunde åka och handla ifred, och barnen är mycket gladare idag. Glada ungar är det bästa som finns, griniga ungar är bland det jobbigaste ;)

Jag njuter verkligen av dom här lugna stunderna som är nu, för det har inte varit jättetätt utav dom på det senaste. Eller ja, lugna och lugna, det är ju full fart på ungarna och nu sticker dom verkligen åt olika håll. När Oliver drog till badrummet stack Albin till sovrummet, hehe. Men vad gör det att passa på glada ungar? Inte nöe :)

Ska lägga upp en film sen när ungarna roar sig i badrummet. Vad är det med badrummet? Varför drar dom sig dit? Hur kul kan det va med en toalettborste liksom, men enligt Albin är den underbar!

Kommentarer
Postat av: Jolie

Haha M är likadan, kryper fort som attan om hon ser att badrumsdörren är öppen.. Och blir jätte arg om man hämtar henne.. haha.



Läste nån blogg där mamma skrev att hon aldrig trott att det skulle vara så här, att barnet skulle dricka bajsvatten ur toaborsts-hållaren.. haha Alla barns dröm kanske?!

2011-09-13 @ 20:14:45
URL: http://mammajolie.blogg.se/
Postat av: Ölandspappsen

Som han sa, Robert Gustfsson , hehe

2011-09-14 @ 06:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0