Neeeeeeej!

Snoriga allihopa utom Dan, nu igen! Jävla skit. Hoppas det stannar vid förkylning så det inte blir feber, eller att Oliver åker på kruppen som vid förra förkylningen. Känns som det var alldeles för kort tid mellan dessa förkylningar, men så är det väl att ha små barn. Man är mer förkyld än inte förkyld denna tiden på året.

Imorrn kommer Dans föräldrar och farmor hit och hälsar på. Det ska bli riktigt skoj! Nu var det två månader sen dom träffade gossarna igen och mycket har hänt återigen, så det ska bli spännande, inte minns för dom kan jag tro! :) Lätt att komma ihåg hur längesen det var för Kicki och Janne lyckas alltid pricka in månadsdagarna, hehe. Visst var vi i Sunne när dom fyllde 2 månader?
Sen var vi nere på Öland när dom blev 4 månader, 6 månader, 7 månader och nu kommer dom hit på deras 9-månaderdag, haha. Vi gillar att ses runt den 24 helt enkelt ;)

Kommentarer
Postat av: Ölandspappsen

Det är tråkigt att killarna blir förkylda igen , hoppas inte Oliver får krupp igen . Det ska bli väldigt kul att få träffa dom igen och er också givetvis. Syns imorgon kväll.

2011-09-22 @ 21:28:21
Postat av: Magda

Krya på er! Tråkigt med dessa förkylningar. Det finns tre perioder i sitt liv när man mer eller mindre är sjuk jämt ;) När man är barn, när man får barn o när man får barnbarn. Vi är i andra perioden he he. Nä skämt o sido, det är så jobbigt med sjuka barn. Stor krya på er kram

2011-09-22 @ 22:41:21
URL: http://noelsvarld.blogg.se/
Postat av: Ölandspappsen

Då är vi i tredje,hurra hurra ,snörvel snörvel

2011-09-23 @ 08:50:59
Postat av: Jolie

usch vad tråkigt med sjukdom. Hoppas det bara blir lite snor ;-)

Nu sista var det alla utom C som var sjuka. men oftast är det Gabriel och C som är sjuka, haha. JAg gruvar mig för kräksjukan.. Sist vi hade det var G skitpigg och kräktes bara en gång på natten. Jag var gravid. Ville döö. Vi låg i soffan och bad till gud och G hoppade på oss.. jippi..

2011-09-24 @ 10:43:14
URL: http://mammajolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0