Förkylt

Ja här är barnen tokförkylda och har varit i ett par dagar nu. I lördags var vi bjudna till Per och Carro på middag. Vi åkte dit, tog med resesängarna så att barnen kunde sova som vanligt medan vi var där. Oliver var extremt svårsövd och skrek bra länge innan han gav upp. Sen sov han någon timme innan han vaknade igen och var då "kruppig" och hade fått lite feber. Bara att packa ihop och åka hem då. Så det blev ingen spelkväll för våran del, men en väldigt god middag hann vi äta iallafall!
Blev en jobbig natt med Oliver. Jag blåste upp luftmadrassen och sov inne hos dom. Eller så mycket sova blev det inte, Oliver vaknade mååånga gånger pga hostan då. Så igår gick man runt som om man vore bakis fast man inte drack en droppe kvällen innan.
Inatt fick vi sova allihopa iallafall, Oliver hade inte riktigt lika besvärligt med hostan. Han är fortfarande rosslig och hostig men verkar inte tycka att det är lika jobbigt längre. Så rinner det tjockt snor från bådas näsor!
Skyller på ÖF, då det började efter att vi varit där en gång förra veckan :S Riktig bakterihärd såna där ställen, men ändå vill man dit då det är så mycket roligare för båda mig ich för barnen.
Jaja, nu får jag sluta, nu vaknade Albin och köttsoppan har nog puttrat färdigt på spisen!

Kommentarer
Postat av: Melanie

Dessvärre är det ju sånt som man inte kommer undan, dessa baciller. Man kan ju gärna inte hålla sig inomhus hela tiden heller. Vi har varit förkylda alla 3 i snart två veckor, kom 4 dagar efter att Moa började på dagis. Såklart. Men det hör ju till, svårt att komma ifrån.



Sv: Skönt att era barn sover i alla fall. Då är det lite lättare att ta fighterna på dagen. Man får lite bättre tålamod och har en annan ork, än när man varit uppe hela natten också. Ja, det är förjävligt detta och just nu känns det som att hon aldrig kommer att sova. Hon sover liksom typ inget på dagtid heller, så det blir inte mkt till vila för någon. jaja, det är vad det är och säkerligen vänder det någon gång...

2012-01-17 @ 10:32:22
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0