BVC

Igår var pojkarna på 18-månaders besöket på BVC. Det skulle egentligen vaccineras då, men Oliver har blivit snorig och eftersom vi inte vet vart det leder så ville läkaren vänta med att vaccinera honom, och speciellt då eftersom han är lite extra känslig när han blir sjuk med luftrörern och allt. Så då var tanken att hon bara skulle vaccinera Albin, men när hon hörde att vi skulle till Öland över midsommar så var hon snäll och tyckte att då kan vi lika gärna vänta med Albins vaccin till efter midsommar också. Det är tydligen vanligare med bieffekter på detta vaccinet än på dom tidigare och dessa bieffekter kommer 7-10 dagar efter vaccinet är taget, alltså hade det blivit klockrent till midsommar. Så igår blev det bara kontroller av vikt, läng huvudomfång, lite frågor om vad dom kan, ord osv, så får vi en ny tid framöver till att  vaccinera. Mycket snällt tycker jag!

Albin
Vikt: 10 980
Längd: 82 cm
Huvudomfång: 48,9 cm

Oliver
Vikt: 11 880
Längd: 82,5
Huvudomfång: 47,7 cm

Dom har nu helt kommit ikapp ett barn som är född fullgången, ligger precis på kurvan, så det känns kanon, matglada har du ju alltid varit ;)

Kommentarer
Postat av: johanna- tvillingmamma

Kul att höra från dig Tina, vi har haft fullt upp så jag har inte hunnit kika in hos dig på ett tag!



sv: Tack för en positiv kommentar! ja egentid med barnen tror jag är jätteviktigt och viktigt för oss föräldrar också! Det var kändes lite pirrigt att komma hem till flickorna efter jobbet, nästan som födelsedagsmorgon pirrigt hihi!

2012-06-14 @ 23:03:23
URL: http://www.tvillingmamma.se
Postat av: Linda

Vi var också iväg på onsdan.. Sprutan hade Nilas redan fått, för vi ska också bort på midsommar. Men han var inte glad att va på läkarkontroll, han var hysterisk. Vägrade sätta sig på vågen, så han och jag fick gå ut i hallen och väga oss på den vågen, först tillsammans sen jag själv. Så enligt den väger han 11 kg.. Lika lång som Albin är han 82 cm..

2012-06-15 @ 09:16:59
Postat av: Melanie

skönt att dom kunde vänta med vaccinet, hade varit typiskt om det kommit på midsommar sen den där efterslängen. Skönt att dom är matglada! Det har Moa också alltid varit och det är så skönt att slippa det problemet ju. Vid samma ålder vägde Moa 13,5 och var 89 lång ;)

2012-06-15 @ 09:55:04
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Tina

Haha oj linda tyckte han det var så hemskt? :-) inget roligt när dom blir sådär trotsiga och crazy!

Mel, vilken stor tös du har! :-) snacka om att ha tagit igen sig, hon som också var så liten när hon föddes :-) jätteskönt att dom äter med god aptit, det är ju annars ett orosmoment för många som har kräsna barn.

2012-06-15 @ 18:21:41
URL: http://tinaodan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0