sjukstuga och maskerad

Behöver jag påpeka att jag är riktigt trött på att blogga nu för tiden? Torkan här kanske talar för sig själv :-P Vi har levt i en sjukstuga i över en vecka nu. Först barnen riktigt hostiga, slemmiga och snoriga. Sen fick Dan en dunderförkylning som har pågått i en vecka och sen i onsdags eftermiddag har jag också varit dålig. Sjukskrev mig torsdag och fredag- låg i soffan och bara vilade hela dagarna. Gjorde susen, tyckte jag var mycket piggare redan på fredagen. Igår sabbade man ju dock tillfrisknandet en aning genom att gå på maskerad. Meb det var ju min och syrrans maskerad, så man hade ju inte mycket till val (känns bra att skylla på det) Idag har jag totalt tappat rösten, antar att det är fylle-cigaretternas fel, inte så klokt när man är förkyld! Men, men man kan ju inte alltid (?) va klok :-P Sjukt kul maskerad iaf, så det fick ju va värt dagens mående! Nej nu ska jag se solsidan och sen somna i soffan!
Jag va pirat, arrrrgh!

Jobbhelg

Jaha då har man precis klarat av fredag kväll på jobbet. Hela helgen väntar jobb 6.45-21.30 både lördag och söndag. Drygt såhär innan men det brukar gå ganska fort när man väl är där! Har roat mig så det räcker för denna vecka iaf! I onsdags var vi några från jobbet ute och käkade sen var vi på "evigt ung", en rock-musikal som utspelar sig på ett ålderdomshem. Fantastiskt rolig och bra! Igår var jag ute och roade mig med syrran, Carro och Jessica. Vi var på kareokekväll på the rock bar och sen gick jag och Carro till ankan. En jätterolig kväll! Första gången på säsäkerligen 3 år som jag och Carro var ute på krogen tillsammans! Det var på tiden! :-) så blir det bär barnafödande och allt vad det medför dyker upp ;-) Nu är man lite trött i ögat så det blir en tidig fredagkväll- ska ju upp i ottan imorrn! Trevlig helg!

Ny soffa

Eller ny och ny, vi köpte den på Blocket ;) Men för oss är den ny! Tyckte inte det var lönt att köpa en ny för över 10 000 kr när två små pojkar gärna befinner sig i soffan OFTA med kletiga händer. Men det var dags att köpa en annan, för den andra var KATASTROF! Denna ska vi nu vara noga att klä med filtar när pojkarna är vakna så att den inte blir lika fläckig som den förra :) Denna fula, hemska soffa hade vi innan:
Och nu har vi denna granna soffa, stor djup och härlig! ;)
Behöber jag tillägga att vi ska byta både bord och matta framöver? :P Men en sak i taget ;)

Öland

Vi va på Öland i slutet på oktober. Så jäkla gött att komma bort från detta eviga regnande som verkar vara standard i Karlstad nu för tiden, där fick vi ett par dagars sol. Vi firade födelsedagar, grabbarna fick testa att åka cykel för första gången och jag fixade mig en dunderfylla på lördagen. Dan´s bror Pärlan drog med mig och Dan ner till den lokala puben Leif-Ivans (Det är sant, den heter det på riktigt! Bara det är ju helt fantastiskt!) där jag skämde ut mig på dansgolvet och jag lyckades få bandet att dra ett Sven-Ingars-medley tillägnat, citat: "Den vackra flickan från Värmland!" Yeeyy, gissa om "Dansbands-Tina" hade en dunderafton (behöver väl kanske inte tillägga att den slutade i X antal spyor och "jag-ska-aldrig-mera-dricka-rabblingar"?) :P

Dop

Vi va på dop i oktober. Söta Elise döptes. Man va lite nervös innan att ta med barnen till en kyrka. Lyckan som uppstår när man kommer in i kyrkan och ser att det finns en "barn-rad" längst bak med leksaker och böcker! Gissa om vi belamrade den raden? ;)

När Dan fyllde 30...

...bjöd jag ut honom på en kväll på stan! Först gick vi och käkade underbar tapas och drack grymt god oktoberfestbier! Sen gick vi på Bebapeluba- en konsert i 50-talsanda med sångaren från The Boopers och en stor orkester till. Grymt bra! Grymt trevligt! Grymt! ;)

Håret

På ena sidan är det jättekort!
På andra sidan är det ungefär som vanligt :)

lite sjukdomar och trötthet

Oj vad dålig jag är på bloggen! Har vart mycket nu. Förkylningar, feber, vab, sjukhusbesök, mycket på jobbet, stim och stoj! Jag har varit grymt sliten i drygt en vecka, huvudvärk och slemhosta. Vågar jag tro att förkylningen börjar ge sig snart? Jag vill fortsätta med träningen som jag äntligen hade kommit i gång med några ggr innan jag blev förkyld. Igår klippte jag mig och det blev görkört på ena sidan! :-) känns bra!
Och barnens första förskolekort har kommit också, dom blev underbart söta! Här är syskonkortet:

RSS 2.0