Frisyr?

Ska klippa mig till veckan och har fått för mig att jag vill förnya mig lite. Har kollat runt på lite frisyrer på nätet men hittar inte mycket. Har hittat en bild som kanske kan jämföras med hur jag har tänkt mig. Nu har ju hon toktjockt hår och mitt är megatunt, men den där spretiga pagen med lugg och ganska jämnlångt runt huvudet istället för det uppklippta. Vad tror Emmeli om det? Kan man ha något liknande trots att jag har så tunt hår?


Härligt härligt

Ja på Öland har vi det bra vill jag lova! :) Vi startade måndagen med en tripp till Eketorps borg och va lite kulturella. Det var himla mysigt, tillbaka till medeltiden :)
Igår var vi på Ölands djurpark och det var ännu bättre. Djur, vattenland, varmt soligt väder, chokladhjul med mera. Vi blev som barn i vattenparken och har redan planerat in en tripp till Sunne vattenpark när vi kommer hem. Så till vädergudarna: Söndagen den 8 augusti ska det vara varmt och soligt! :) Nån sugen på att följa med? ;)

När vi kom hem var vi så slut så då blev det till att vila en stund, sen serverades det grillat på altanen, gud vad bra man har det :)
Har tagit massa bilder, men orkar inte lägga in dom både i denna dator och i min, så det får komma en visning av veckan när vi kommit hem.

ÖLAND!

Idag drar vi! Mooooot Öland! Gud va skönt det ska bli med en hel vecka ledigt tillsammans! Och att spendera den på Öland, det kan inte bli bättre. Jo förresten- vädret kan väl bli bättre än vad som är lovat på prognoserna... Vi får hoppas dom inte stämmer helt och att vi får sooool :)
Nu ska vi packa ihop alla grejer och snygga till lite i lägenheten.

Bomben..

..tänker jag släppa nu. Dom flesta som läser bloggen vet redan om det vid det här laget. Andra kanske misstänkt. Och några hade inte en aning.
Men nu tänkte jag iallafall berätta här och börja skriva om att jag är gravid. Just precis. Den 29 maj togs testet som bekräftade vad vi egentligen inte hade misstänkt. Kom som en chock. En rejäl chock. Vi hade pratat om att vi båda ville skaffa barn, men med tanke på Dans nyöppnade butik osv så hade vi också kommit fram till att vänta något år. Det var tydligen inte vad kropparna hade bestämt sig för utan det skulle visst skaffas nu. På en gång. Första reaktionen var ärligt: "Åh herregud! Hur ska det här gå? Kommer vi fixa det här?" Chock som sagt. När första chocken lagt sig: "Kan det verkligen vara sant? Hmmm, med barn? Glädje! Klart vi ska fixa det här!"

Det tog ett tag innan jag fattade det. Eller ja.. Jag vet inte om jag har fattat det riktigt helt än heller kan jag säga :) Tog långt tid innan jag började berätta det för fler än familjen, har jag väl egentligen börjat göra först nu. Fåtal vänner har vetat också. På jobbet kom jag aldrig till skott. Medvetet väntade jag där också, enbart pga att jag vet hur sådana här saker sprider sig som en löpeld över hela huset, snabbt. Speciellt under sommaren med alla vikarier osv. Så jag valde att inget säga för tidigt. Tänkte mest på att riskerna att något kan gå fel är så mycket större i början och då behövde inte hela Rosenbad få veta det isåfall. Jag gick sen på semester lagom till det började kännas okej att börja prata om. Ett par gånger var det påväg ur mig, men ögonblicken gick förbi och det fastnade på tungan, hehe... Vet inte varför.
Men nu är jag iaf i v.13 och det börjar bli lite halvsvårt att dölja snart :) Svullen buk så att säga.

Så hur mår jag då? Väldigt till och från, men oftast inte så speciellt lysande :P Trött och illamående är ganska standard, men jag är nöjd över att jag har kunnat jobba som vanligt (kanske inte varit lika aktiv som annars, jag vet inte, men jag har infunnit mig iaf, hehe). Vissa dagar har jag mått hur bra som helst, andra har varit pendlande och andra ren katastrof. Men nu hoppas jag iaf att jag snart mår bättre dom säger att det släpper för de flesta efter v.12.

Så nu tar vårat liv en helt ny vändning och det kommer bli alldeles underbart :) Barn är alltid en gåva vare sig dom är planerade eller inte. Jag har ett litet underverk i magen som var menad att bli till nu :)



Tröttast

Det är så otroligt skönt att va hemma. Men jag är så trött, så trött, så trött. Hoppas på att bli pigg snart nu, är trött på att vara trött..
Igår gick jag inte utanför hemmet på hela dagen. Låg mer eller mindre hela dagen, varvade med lite plock i hemmet och lite disk :) Sen kom Carro för ett trevligt litet avbrott med en glass, det var behövligt och mycket mysigt.  

Idag tänkte jag släpa mig iväg till beachen med syrran. Molningt ute nu men prognoserna visar att det ska spricka upp så det får man väl tro på då :) Ska ju bli varmt idag iaf så det ska bli skönt att bara va ute och få va vid  vattnet.

Ikväll är planen en liten date med Malin, det var inte igår :)

Nu

Jag har bara en sak att säga:

SEEEEMEEEESTEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen, äntligen, det är så jävla efterlängtat!

Och min prins förgyllde denna dag ännu mer: När jag kom hem efter drygt 14 timmar på jobbet så har han lagt nytt köksgolv! Jag hade bävat så för detta åsså kommer man hem och det är bara gjort! Han är så bra, så bra min man så jag vill skrika ut till hela världen vad bra han är :) Nu känns resten av småpysslet vi har kvar att göra inte alls lika jobbigt, det var golvet som grämde mig mest.
Älskar dig min Dan <3

En arbetsdag kvar

Kan tacka regnet idag för att jag fick lördagskvällen ihop med min älskling. Han skulle ha varit borta i Åmål hela dagen idag och jobbat, men pga skyfall var det omöjligt att sälja kläder utomhus så det var bara för han att packa ihop och åka hem igen. Synd på pengarna men härligt att ha han hemma :) Känns som vi aldrig ses nästan.

Jobbhelg- sista rycket nu. Jobbar delad tur imorrn- 6.45-21.30, SEN..... Sen äre äntligen semester! 4 härliga veckor av ledighet, och den ledigheten kommer precis i rättan tid :) Nu behövs den verkligen känner jag! Kan tro att morgondagens delade tur kommer bli världsrekordslång, hehe...

Nu blir det film!


Mias examen i Örebro

En smällhet dag i Örebro förra lördagen firade vi Mia som äntligen tagit sin examen. Grattis till henne!

Peter, syrran och pappa


Urmodern mormor :)


Examensdamen Mia


Mor och son :) Sååå fina! <3


Moster Tina och Noel


Grabbarna emellan :)


Stolt morfar (ingen lugn stund för Noel som fick vandra från famn till famn, hehe)
Till vänster Hasse, mammas brorsa


Karin, lillkusinen, med hennes pojkvän


Far och dotter tar sig en svängom dagen till ära


Hmmm, mamma fastnade inte på bild denna gången, förutom på ett där hon ser så sur ut så det är inte värt att lägga upp ;) Hon tycker nog att det är likaså bra det :P
Men hon var högst närvarande hon med! :)

Nerräkning

Har haft fina lediga dagar i helgen. I lördags var vi till Örebro för att fira våran kusin Mia som äntligen tagit sin juristexamen. Supertrevlig dag med maaaassa god mat, men hett vare! Ujujuj, över 30 grader måste det ha varit iaf och ingen vind.
Tagit endel bilder från kalaset, men dom lägger jag upp en annan dag.

Resterande ledighet har bestått av sol och bad i helgen, ljuvligt! Varit på Mörudden två dagar på raken och igår hann jag och Dan även med ett kvällsdopp på Örsholmen.

Nu är det sista rycket på jobbet innan semstern. Eller ryck och ryck... Jag lullar väl runt där som en påse skit och får inte mycket gjort. Räknar timmarna och minuterna typ. Stackars arbetskamrater, nu vill jag verkligen bara va ledig! Men alla känner väl lika tänker jag. 4 arbetsdagar kvar- imorrn och sen gör jag helgen fred, lörd, sönd. SEN. Sen ska jag va ledig, ledig, ledig! Längtar så. Hoppas vi får lika tur med vädret som vad första gänget haft :) Eller får vi åtminstonde hälften av den sol dom har haft så är jag rätt nöjd, har ju varit en kanonmånad! Gör mig inget med lite regniga dagar heller kan jag säga. Ska bara bli skönt att få va hemma. Men veckan på Öland- då hoppas jag iaf på sol och värme :)

Modevisningen i Forshaga

Lite bilder från torsdagens modevisning. Blev väldigt dåliga och mörka bilder, men man ser väl lite iaf :)









Jag ska skicka dom till dig Emmeli så får vi se om du kanske kan ljusa upp dom lite åt mig :)


En av reklambilarna



tröttast

Jag är nog tröttast i hela världen nu. Jag är så trött, så jag har aldrig vetat vad trött är innan om man jämför med nu. En vecka kvar. Sen ska jag nog sova en vecka i sträck tror jag. I need a fucking vecation.

Dan är iväg på mc-träff idag, så jag har intagit position mamma och pappas soffa :) Har sovit i typ 2 timmar nu, så känner mig aningens bättre nu än innan. Huvudvärken e borta iaf :) Här mår man bra när man e sleten, bli lite ompysslad och bjuden på mat, det kan inte bli bättre. Det vankas färskpotatis, varmrökt lax och hjortronsås- hujedamejjen va gött!!

Vi va iväg på modevisning för butiken igår i Forshaga. Det var faktist grymt bra! Mycket folk, bra modeller och finfina kläder :) Tog kort, men dom blev sjukt dåliga. Blev för mörkt. Men kanske det finns några man kan visa, får se sen när jag lagt in dom i datorn.

Nej, ryggläge tills maten e klar. Jag vill va pigg igen!

Grannfejden

Ja som sagt... Igår (SÖNDAG) höll grannjävel med sällskap på att härja igen. Men söndag liksom?! Återigen vända å vrida i sängen och irritation som växte. Jag halvsov lite och sa väl inte så mycket, men när klockan var 24 så tröttnade Dan rejält på dom, klädde på sig och gick och ringde på och sa till. Tack och lov blev det tyst då. Hoppas han tänkte till lite skitsäcken. Verkar inte ha bott i lägenhet förut iaf, eller så är han bara allmänt dum i huvudet. Kanske nyss flyttat hemifrån och planerat att leva det ljuva livet som "vuxen" nu. Men jag kan säga att jag drar mig INTE att ringa efter securitas om det kommer behövas framöver! Vi ska allt ta ner han på jorden vi, haha! :P

Va på stan med mamma idag, försökte hitta mig något klädesplagg, men det var dömt att misslyckas, hade nog inte den rätta feelingen idag. Men kom hem med 4 pocketböcker istället :) Köp 4 betala för 3 på Bokia. Var längesen jag läste nu, men det brukar mest bli på sommaren. Har redan börjat på en, och har jag väl börjat kan jag inte sluta. Tog en paus för att blogga nu, men nu ska jag forstätta läsa! En sann historia om en 14-årig tjej som efter att blivit våldtagen börjar prostituera sig. Gripande och obehaglig men man kan inte sluta läsa!

Så jätteroligt sällskap är jag väl inte nu, men Dan verkar inte bry sig så för den nörden har ju fastnat i nått törrt dataspel där han bygger byar och anfaller sina fienden, haha!! Han har alltid sagt att det är så fånigt att va besatt av ett dataspel och nu sitter han där själv och skriver brev till sina kompanjoner, moooahahahahaha! Dan 6 år :)

Uppträdande i hamnen

Igår var det dags för Carro och Jessica att sjunga på trubadurafton i hamnen. Självklart kunde man ju inte missa detta! Så efter jobbet traskade jag ner till hamnen och där stötte man ju på en hel del goa vänner, det var riktigt kul! Även Sofia och Peter hittade dit och Dan kom ner också. En underbar kväll i hamnen och Carro och Jessica var helt fantastiska på scenen när dom rev av en hel del goa dängor, haha! :)

Therese å Petra va fullast i hamnen igår om jag får gissa!


Pers vanliga kameralook :)


Bra gjort brudar!


Malin och co hamnade vid bordet brevid, riktigt kul att se dom igen! Var längesen



Kanonkväll som tyvärr fick avslutas innan 12 för jag skulle ju upp och jobba idag. När jag och Dan kom hem möttes vi av ett inte så härligt dunkande av musik från grannen vägg i vägg. Vi har tydligen fått en ny granne.... Kommer inte bli roligt tror vi. Han har ju inte direkt börjat så bra. Börjar borra i väggar vid 22 på kvällarna (är det inte då man ska SLUTA????) och nu första helgen var det dånande fest till drygt halv ett på natten. Vi lät han hållas eftersom det antagligen var inflyttningsfest. Men nästa gång.... För det kommer bli en nästa gång, det kan jag lova. Jag kommer hata honom. Vi kommer troligtvis hata honom. Dan gick upp å ner i sängen igår kväll och muttrade och varje gång nån gick i dörrn till grannen for Dan upp och spionerade i titthålet, haha! Snacka om pensionärsvarning på oss! Låg i sängen och klagade bittert över den oansvariga pojkspolingen och höll en jävla koll på dom!
Men det var faktist inte roligt, vi var tvugna att stänga balkongdörrn i hettan för att dämpa ljudet lite iaf. Blev rätt varmt....
Han har vänner över hela kvällarna också och dom sitter å röker på balkongen så det ryker in i våran lägenhet. Nu låter jag astöntig, men det är faktist ingen höjdare, speciellt om man inte alltid mår prima. Men, men, Dan drar sig inte för att säga till honom om det blir fler sena fester det är skönt iaf, jag är ju lite mesig med sånt. Kanske blir nästa grannfejden? ;)
Tur att vi ska flytta om ett halvår. Det blir spännande att se vad för dårar vi får leva med där :)

Tina 26 år

Fika med familjen. Stefan, Anneli, Elvin och Vidar saknades idag, dom satt i en bil från Stockholm när vi åt tårta :)
Fick med mormor på bild :)


Jag och söta Noel


Farmor och pappa


Syrran, mamma, Noel och Dan


Peter i sommargrönskan


Den klassiska jordgubbstårtan. Det serveras inget annat på min födelsedag :P

Fixa för kalas

Jaha, idag på veckans enda lediga dag så hade man ju gärna tackat ja till Carros erbjudande om att åka ut med båten och  bada hela dagen. Men icke då. Man fyller ju visst år imorgon så det blir till att ställa till med kalas under eftermiddagen idag, så det hinns inte med någon båt :( Handling och tårtbak står på schemat. Men kanske man hinner med ett par timmars solning här i stan istället? Skulle vara härligt. Om jag åker iväg nu redan och handlar så borde det ju inte vara några promblem :)
Ja så får det bli tror jag! Ska iaf inte sitta å glo framför datorn till 12, som det kan bli ibland annars! Nu drar jag till Willys!

RSS 2.0