Midsommarhelgen i bilder

Vi startade dagen klockan 11 med Brunch i trädgården hos dom här godingarna :)
Dans kusinbarn


Slapp 1 och slapp 2 :)
 

Dan busar med lilla Ebba som verkar uppskatta det :)


Kl 13 bar det av till Folkets park för lite midsommarfirande.
Ebba va med och tävlade men gjorde en fuling. Skulle runda konen närmast kameran men tog en genväg och rundade midsommarstången istället :)


Dan blev uppdragen av Meja för att leka lekar, vad gör man inte för barnen?


HAHAHAHA! Handväskan är ju tjusigast :)



Sill och potäter hos farbror Stefan, underbart gott!
Skål på dig Janne!


 Farfar på hörnan, kusinen Hanna med pojkvän Danne och dottern Meja och faster Anna-Greta


Farmor och farfar


Klart det ska dansas kring stången på midsommar!



Ett dopp i det blå!



Lillebror


Vi


På kvällen blev det grill och vi hann med både jordgubbar och grädde OCH två olika tårtor vid två olika tillfällen! Di är inte dåliga å äta dom där ölänningarna :) Men uuu så gött!

LÖRDAG

Häng och bus hemma i Dans föräldrars trädgård






Lunchen, uuuuh så gött!



På kvällen kom Tutte men flickvännen Elin. Då blev det grill, en promenad mot havet och sällskapsspel :)




Fantastiska helg!

Underbara midsommar

Så kass på att uppdatera här! Men nu har vi varit borta i helgen och det känns som det är fullt ös hela dagarna. Har iallafall tillbringat midsommarhelgen på Öland med Dans familj, vi har haft helt underbart! Kan nog säga att det är min bästa midsommar hittills. Man har ju inte varit direkt bortskämd med att va ledig så många midsomrar heller. Men denna midsommarhelg var jag ledig tre dagar och det var så skönt att komma ner till Öland. Fint väder, trevligt sällskap, vacker omgivning och kanongod mat, kunde inte bli bättre!

Har tagit jättemycket fina kort, men jag glömde fråga familjen Lundgren om det är okej att jag lägger upp här på bloggen. Så eftersom jag vet att dom är typ dom mest aktiva läsarna på min blogg så kan jag ju passa på att fråga här- så är det okej om jag lägger upp lite kort från midsommar? :)

Lugg

Klippte lugg igår, helt spontant. Har inte gjort något med håret på länge, vet inte om jag ska spara eller klippa. Men igår blev det iaf lugg. Inte bestämt om det är något jag ska behålla eller inte, men det ät väl en vanesak kanske.




Bröllopet

Ända sedan det började ältas om det Stora Bröllopet så har jag suckat å stönat över detta ståhej som det har blivit av det och tyckt att det är överdrivet och att detta fåniga jippo inte är något speciellt alls. Jag har heller aldrig förstått kunglighetens syfte, och det gör jag väl inte nu heller. Tycker dom är ganska överflödiga och normalt sett så märker man ju inte ens av dom. Möjligt att dom gör mycket, men inte mycket som syns iaf. Iallafall så har jag varit totalt ointresserad av Victoria och Daniels bröllop- tills idag. Nu finner jag mig själv sittandes framför tv:n och med spänning följer jag alla diskussioner, alla intervjuer med inblandade personer, spänd över vad som ska serveras på middagen, och räknar ner till själva bröllopsakten! Mindre än 2 timmar kvar. Hur blev det såhär?
Kan ju alltid skylla på att det är för att jag inte orkar göra något annat än att se på tv. Men det är en lögn. Jag vill faktist se på det. Dom har fångat mig!
Kan det vara den lilla flickan i mig som trånar efter alla vackra långklänningar, fantastiska håruppsättningar, smycken och det vackra pampiga prinsessbröllopet? Kanske.
Men någon rojalist är jag inte, och kommer heller aldrig bli. Men jag kommer ändock sitta parkerad framför tv:n och med spänning se prinsessan få sin prins.

Jacks´n Jokers spelade på Rock´n roll Customs

Lite bilder från förra veckan när Jacks´n Jokers intog Rock´n Roll Customs för en skön liten spelning. Riktigt bra Karlstads-band med riktigt goa gubbar. Tack för en bra spelning!




En dag på sjön

Igår tillbringade jag dagen med älskade Carro, sol, båt, och total njutning :)








Lediga tisdag

Underbart att vakna upp och veta att man ska vara ledig i två dagar!! Helvetesjobbveckan är äntligen över, nu jobbar jag bara torsd och fred denna vecka, lyxigt värre :)
Solen skiner dessutom och om man ska tro på vad man hör så kommer sommaren i veckan. Inte helt fel!
Idag ska jag träffa Emmeli, det ser jag fram emot sjukt mycket! Kommer inte ihåg när vi träffades hon och jag senast, det ska bli såååå kul!

jobbjobbjobb...

Känns som jag bor på jobbet. Gör inget annat än att jobba. Därför jag inte bloggar så mycket nu, tycker inte att jag har direkt något att berätta här just nu :)

Igår när jag va ledig hann jag iaf med att åka till Ikea och köpa golv till köket, alltid något! Sen var det spelning på RNRC som va himla kul att se. Tog lite bilder men har inte lagt in dom i datorn än, kanske lägger upp dom någon dag. :P
Dan bjöd mig på mat på Café August igår kväll. Det va mysigt, men vi va trötta båda två och det spöregnade, så vi bara åt och sen åkte hem, tittade inte ens på Rob Coffinshaker som skulle spela på kvällen som jag så gärna ville se! Palla inte.
Å nu är det jobbhelg, kom nyss hem efter en delad tur, vart på jobbet sen 6.45, så som sagt- jobb, jobb, jobb! Sjukt trött! Dan är i Forshaga och säljer på nån rockabilly-kväll. Han jobbar ännu mer än mig han, så det är så vi har det :) Han kommer väl hem här inatt när jag ligger å sover sen länge skulle jag tro.

Redan lagt mig i sängen så nu ska det bli sova av!
Gynatt!

Lycka är....

bland annat nya skor :) Speciellt nu när jag nästan aldrig kan handla. Idag slog jag på stort och köpte sommarens alla skor på en gång. Man bara måste älska Skopunkten där man alltid köper 3 skor och betalar för 2. Så det blev två par bekväma och ett par relativt obekväma ;) Men tre par riktigt snygga om jag får säga mitt!

Dom relativt obekväma:


Ett par nya ballerina- mina förra saknar i princip sula :P
(Ignorera mina svullna fötter och ådror,  jag har gått hela dagen och fötterna brinner)
(Och ja Sofia, det fick bli samma som du har ;))


Och mina nya kärlekar som jag troligtvis har gått sönder innan sommaren är slut, I lööööv them!


Och Dan- ja han får fortsätta att traska runt i dom här:


He lööööövs them! Hihi ;)

Underbar helg!

Nämmen hallå gott folk! Det va inte igår :) Har vart lite passiv på bloggen i nån vecka, i´m very sörry, men jag har nog haft lite bloggtorka och allmän olust så att säga. Men nu har jag ju haft en så underbar helg så jag bara måste ju dela med mig! ;)
Fredagen tillbringade jag hela på beachen med Sandra och även söta Carro kom förbi en liten sväng. Låg och stekte hela dagen, brände mig rätt ordentligt på ryggen kan jag säga. Dagen avslutades med en pizza och tidigt i säng för på lördagen skulle vi upp i ottan.
Då blev det roadtrip upp till Torsby för att sälja lite marknads-t-shirts och andra småprylar på Torsby American Carshow. Det var riktigt mysigt! Fint väder, fina människor (lite törra utan sprit i kröppen är dom dock di där värmlänningarna uppe i norr!) och en jävla massa coola amerikanare! Bra med pengar drog vi in åxå :)



  
  

Jippot tog slut tidigare än vad vi trodde, redan vid 15.30 var det dags att packa ihop. Så när klockan va så lite tänkte vi att vi lika gärna kunde åka till det nya Elvis-cafét i Östmark, när vi ändå var uppe i nordvärmland. Nästa stopp blev alltså Café Memphis!




Riktigt rolig lördag, men lördagen slog ändå inte söndagen! :) Idag har jag och mamma varit och ridit på Islandshästar, äntligen igen! Vi åkte till Boda som ligger utanför Säffle för en 2,5 timmars ridtur och det var så jääääävla roligt och underbart! Det var bara jag och mamma med ledaren så det var avslappnat och bra anpassat efter vad vi ville, alltså mycket galopp och tölt :) Underbar natur, underbart väder, underbara (och busiga) hästar. Kunde inte bli bättre, jag har varit alldeles euforisk hela dagen! :) Men ack vad ont i arslet jag börjar få nu ;)





  
  

Fantastisk tur! Och när jag kom hem hade min fantastiska man städat hela lägenheten vilket gjorde dagen ännu mer fantastisk! :) Vi tog en tur till Skutberget och solade, sen blev det handling och spontant bjöd vi mamma och pappa på färskpotatis och sill, årspremiär! Så nu är man helt slut efter denna sköna dag! Riktigt stolt att jag orkade blogga :)
Blir till att stupa i säng nu och jag kan bara säga det igen- underbar helg!

RSS 2.0