Lata dagar

Ja vi har lata, sköna dagar på Öland :) Vädret är växlande, men solen tittar fram en hel del iaf. Vi passar på att njuta av solen när den är framme iaf, det kan jag lova :)





Utsikt

Kvällsutsikten från svärföräldrarnas altan är hyfsad :)



Solen går ner i sundet bakom kullen, grymt att se på kvällarna.

Borgholm och födelsedagskalas

Igår var det kasst väder här på Öland. Då bestämde jag och Dan oss för att lämna barnen hos farmor och farfar och ta oss en shoppingdag i Borgholm. Det regnade lite från och till, men det blev inte så farligt som det hade verkat på väderprognoserna. Vi åt gott på restaurang, gick och strosade runt lite och handla lite också, en riktigt mysig dag!

När vi kom hem skulle det tydligen firas min födelsedag i efterskott och då bjöds det på min favoritmat- nämligen plock/tapas!
Jag älskar att sitta och plocka lite av varje och nästan aldrig bli mätt, bara äta och äta ;)
Var SÅKLART tvungen att ta kort på allt gött :)









Kan tillägga att man faktist blev ordentligt mätt innan man var färdig ;)

Fick ju även lite presenter under kvällen, rena julafton! Ett par jättefina gummistövlar (som jag inser nu att jag inte fotat, illa!), en kokbok med italienska recept, och den klassiska rutiga kokboken, som jag faktist inte haft! Tänk jag har så mycket kokböcker men inte den man kanske mest av allt behöver, haha! Men NU äger jag den också ;) Ska försöka komma ihåg att visa upp stövlarna, för jag bara ÄLSKAR dom! Tänk att man i sitt vuxna liv aldrig ägt ett par gummistövlar. Men nu gör jag äntligen det, så come on regnet bara, nu har jag schnygge stövlar så nu jävlar! ;)

Varma första dagar på Öland

Dom första dagarna på Öland har bjudit på sol, vi hoppas det fortsätter i det spåret!

Bada, bada, bada är det vi sysslat med, i barnpool, nere i sjön (jag säger ju havet, fan det är ju typ salt ;)) och i vattenspridaren.





Flundra

Andra kvällen på Öland bjöds det på färsk, nyuppfiskad flundra. Jag har aldrig ätit flundra förut, jag ÄLSKADE det! Lite förpill med att få bort benet, men sånt är ju bara mysigt, precis som när man pillar med räkor, kräftor och surströmming. Man blir lite extra sugen medan man sitter där och rensar :)

Det var iallafall fantastiskt gott med flundra och suget för att köpa färsk fisk i fiskbilen lite oftare steg ju till tusen alltså. Varför gör man aldrig det? Skärpning! Både jag och Dan älskar ju det mesta från havet.

Till flundran serverades färskpotatis och hemmagjord remouladsås och den kalla ölen är ju given ;)


Stuvade makaroner och falukorv

Ibland är det bara så jäklans gott med stuvade makaroner och stekt falukorv!

Hade inga vanliga makaroner hemma utan bara snabbmakaroner, så för första gången gjorde jag stuvningen brevid, kokade makaronerna som vanligt och bara blandade ihop det efteråt. Det funkade kanon faktist, smakade precis samma (fast det är ju liiiite godare med idealmakaroner såklart!)

Det är muskoten som gör det!


Smak av färska räkor

Så här gör du om du vill få dina frysta räkor att smaka som färska räkor:

Lägg 500 gr frysta räkor i en lag av 5 dl vatten, 2 msk salt och 2 tsk socker. Låt räkorna ligga i ca 4 timmar, ät och njuuuut!



Pasta med kyckling och pesto

4 Personer

500 g Kycklingfilé
ca 10 soltorkade tomater
5 dl matlagningsgrädde
80 g grön pesto
Salt
Peppar
Kalamataoliver (frivilligt)
Riven Parmesan

Strimla kycklingen och stek. Krydda med salt och peppar. Strimla dom soltorkade tomaterna och stek dom en stund med kycklingen innan du häller på grädden. Tillsätt peston och låt allt koka ihop ordentligt. Salta evetuellt om det behövs.

Koka pastan och häll sedan i den i såsen och blanda om. Toppa med riven parmesan och kalamataoliver om man tycker det är gott (jag ääälskert!)

Pesto-mängden kan ju varieras beroende på hur gott man tycker det är, jag tycker det är tokgott, så vill ha ganska kraftig smak av peston.

Grymt god och snabblagad maträtt!


Helgen

I helgen har vi umgåtts både fredag och lördag.
På fredag var det lite gårdfest här vilket var grymt trevligt. Vi var 6-7 barnfamiljer som träffades och grillade och drack öl och vin. Tyvärr inga bilder från denna kväll.
På lördag fick vi grillgäster. Då kom Lisa och Sofie hit med deras lilla Ruth. Vädret va fint så vi kunde dra fram poolen till ungarna och det slutade med att både våra ungar och grannungar va i den där poolen, det blev trångt där ett tag :)
När barnen sov grillade vi och det drack öl även denna kväll. Tvådagars är hårt nu för tiden så igår var man inte riktigt människa på hela dagen, även fast jag inte blev full varken på fredagen eller lördagen. Blir väl slitigt att hålla igång och träffa folk hela tiden också och två sena kvällar på raken. Men en kanontrevlig helg!








Mitt i allt detta umgänge vi hade i helgen hann vi även med att både tvätta och olja in altanen och måla utemöblerna (soffan Dan byggde). Bilder på detta kommer kanske någon dag också ;)


Baddag

En baddag lyckades vi få till i veckan. När barnen hade sovit lunch tog vi vårt pick och pack, trotsade några svarta moln, och åkte till Örsholmsbaden. Glad var jag för det, för vi fick sol hela eftermiddagen och dom svarta molnen låg där och retades, men tog sig aldrig fram. Regnet kom lagom tills vi åkte hem vid 18-hugget.



Nu tog det så där lång tid med ett inlägg igen...

Herregud första semester-veckan rusade förbi i en jäkla fart! Och fullt ös varje dag, ibland är man nästan så aktiv så man blir trött på sig själv. Tänk om man kunde lägga hälften av den energi jag lägger på att pyssla, städa, umgås, laga mat och fara hit och dit, på att träna istället?? Guuud vad fit jag hade varit, haha!

Nu har Sandra nyss varit här och gett mig en brutal ryggmassage som jag verkligen behövde! Känner mig misshandlad men samtidigt fylld av energi, gött! Hon är grymt duktig på att massera den tjejen och hade hon velat livnära sig på det kan jag lova att det hade gått bra för henne! Men det är jobbigt att massera hela dagarna, gud vad dom sliter!

Tänke försöka mig på att blogg-race ikväll där jag lägger ut lite tidsbestämda inlägg, för nu tycker jag vi gjort så mycket som jag har att berätta om, så jag ligger lite efter.

Längtar till Öland nu där det är 27 grader och strålande sol typ hela veckan vad väderrapporterna säger! Här pissar det som vanligt nu för tiden! Behöver lite D-vitaminer nu, hoppas vädret håller i sig tills vi åker ner!
Visst har vi haft flera solglimtar här i veckan också, men knappt en enda dag som det inte har regnat någon gång på dygnet. Idag ser det ut att bli tokgrått hela dagen!
Nu ska jag slappa i soffan tills kidsen vaknar!

Jordgubbar med grädde

Världens goaste pojkar sitter på lilla barnbänken hos mormor och morfar och äter jordgubbar med grädde :)



Lammfärsbiffar med fetaost och pinjenötter

Till detta hade vi färskpotatis, kall örtsås och harrie cuvert. Det var mumms!

Orginalreceptet på biffarna som jag hittade på recept.nu:

1 msk smör till stekning
500 g lammfärs
0.5 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
4 msk ströbröd
1 dl mjölk 3%
2 ägg
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
100 g fetaost

Jag ändrade lite på det:
Tog 1 vitlöksklyfta (fast den var ganska stor)
Ingen olivolja
1 ägg
La till en liten påse pinjenötter

Örtsåsen:
Creme fraiche (ca 3 dl)
gräslök
basilika
persilja
honung (ca 1 msk)
salt
peppar

Svårt att säga mått på såsen, mäter ju inte. Men örterna tar man väl i så mycket man vill ha, jag hade ordentligt med färska örter i, gottigotti!


(Dan tycker jag ska öva på upplägget om jag ska fota maten, och skippa den här "tallriksmodell-upplägget". Jag får väl öva på att lägga upp det lite fränare ;))


Moget?

Nu har min semester startat, jihaa! Om en vecka åker vi till Öland, jihaa! :)
Tänkte va lite ekonomisk och äta ur kyl och frys lite innan vi åker, så vi slipper slänga något som ligger och blir gammalt när vi är borta. Fantastisk moget va? ;)
Så jag har nu knåpat ihop en matlista för hela veckan på det vi har hemma, så vi inte heller behöver handla så mycket mat innan vi åker. Också fantastiskt moget om jag får säga det själv! Man har lärt sig vara uberekonomiskt när vi fått leva som kyrkråttor i några månader, att vända på varenda krona är en konst, otroligt tråkigt, men kanske lite nyttigt ;)
Men jag är en jävel på ekonomi, det ska jag säga er! ;)



Igår kväll var jag inte riktigt lika mogen när jag var på Sofia och Fridas 25-årfest i Fridas stuga. Då var det fylla, kedjerökning och dansa barfota på en lerig gräsmatta som gällde och vips var man 18 år igen! Underbart! ;)







Matidé-torka??

För er som har såna där moderna smartphones och har svårt att komma på vad man ska äta för dagen, ladda ner appen kokaihop.se! Riktigt bra app, där man får "dagens middag" skickad till sig varje dag om man vill, perfekt om man har idétorka! Och även fast man såklart inte lagar efter den varje dag så kan man ändå lägga vissa rätter på minnet som dyker upp där och rätt vad det är när man blir sugen på att testa den så kan man bara kolla in receptet på appen. Finfint.


Hem från Öland

Måste jag ens skriva om hemresan från Öland? Den var vidrig på alla vis! Vi åkte hem på söndagen efter midsommar, tillsammans med resten av Sveriges befolkning. Det var alltså stopp på motorvägen pga för mycket trafik! Trodde det var bilolycka, men neeeejdå. Ett rödljus som stoppade upp trafiken så det tog oss 1 timme att köra 2 mil. Inte okej! Efter denna dag lovade vi dyrt och heligt att ALDRIG köra hem på söndagen efter midsommar igen, någonsin! Det tog 9 timmar... Barnen var griniga och rastlösa, ac:n gav sig, kvavt som fan och tålamodet svek. Så började det såklart öööösregna också, så halva sista resan fick jag köra i spöregn också. Hemresan var ett skämt. Kommande år tar vi ledigt på måndagen och åker hem en dag efter alla andra!

På en rastplats någonstans i Sverige


Pepparmynta?!

Har en pepparmynta på altanen som växer sig helt galen! Jag vet att mynta gärna gör det, växer som ogräs och sprider sig som en löpeld om den får chansen.
Vad kan man använda den till?? Vi dricker ju aldrig mojito liksom.. Försökte googla lite och det enda jag hittade var typ kall sås på gräddfil med pepparmynta som man kunde ha till fisk. Får jag nog prova någon dag. Men annars? Kan man ha det till något annat tro? Det smakar mycket mint alltså, så kanske svårt att ha i just matlagning.
Vill ju använda det som går som är ätbart, inte bara klippa av och slänga bort (hallå, har det växt en smålänning i mig???).

Vet någon något gott man kan använda pepparmynta till så hojta gärna ;)


Öland dag 8

Ja det var det här med grillningen som vi inte orkade med ppå midsommarafton. Det tog vi igen dagen efter istället :)








Visst ser det idylliskt ut? Det som bilderna missade att berätta var dock att lagomt tills att allt var färdigt för att äta så öppnade sig himlen och det kom världens skyfall! Snacka om klassisk svensk sommar, det blev som i reklamen när dom bär in och ut bordet haha. Men det gick fint, vi bar in all mat och porslin, satt inne och åt, det gick fint det med. När vi hade ätit och fikat klart då tittade solen fram igen ;) 

Sol och bad

Igår var vi på Bomstad större delen av dagen. Underbart! Riktigt perfekt sommarväder, idag är det piss igen.
Läste om översvämningarna i Småland, helt sjuk. Vi håller på att förgöra vår egen jord, detta är ju icke normalt..


Dagens mat

blev en succé! Snacka om lyx-måndag!
Netto hade billig parmaskinka som jag köpte hem häromdagen. Jag brukar sällan (läs aldrig) köpa parmaskinka för jag tycker det är dyrt. Så nu passade jag på när det var billigt och då tänkte jag att när jag väl har det hemma ska jag göra något riktigt gott och klassiskt med det! Dan drog fram det där skink-paketet till frukost i helgen, jag blev alldeles kallsvettig! Han tänkte använda upp denna goa skinka till frukost! Galenpanna säger jag bara, paketet åkte illa kvickt in i kylen igen!

Nu blev den ju använd till smörgås ändå, men på ett lite godare vis :) Dan har alltid gnällt på att han inte gillar mozzarella-ost. Jag kan lite hålla med honom, det smakar nada, men jag tänkte att jag skulle motbevisa både honom och mig när det gäller detta. Jag tänkte helt enkelt att jag får ju fixa lite smak på den, så jag började googla "marinerad mozzarella".

Hittade något som lät gott och allt hade jag hemma, mixtrade lite med mängden, det gör jag typ alltid så jag skriver upp mina mått här (på ett ungefär, jag mäter ju aldrig, men jag får skriva typ).

* 1/2 hackad röd chili
* saften av 1/2 citron
* 1-2 tsk hackad basilika
* ca 3 msk olivolja
* ca 1 msk flytande honung
salt och peppar

Bara blanda alla ingredienser och lägg i mozzarellan i bitar. Den ska ligga i marinaden i minst 1 timme, rör om emellanåt.
Honungen la jag till på eget bevåg och det blev fantastiskt gott. Honung är gott i mycket mat, det använder vi ofta ;)

Dan kilade i väg till Netto för att köpa bröd som vi skulle ha till. Egentligen för att det ska va riktigt klassiskt så ska det ju vara Bruchetta-bröd, men Netto är ju lite begränsade i deras utbud ;) Det gick lika fint med bakeoff-baguetter, 10 minuter i ugn så är dom grymma!

Smöra baguetterna, häll på lite av mozzarella-marinaden så det suger in lite i brödet. På med parmaskinka, tomatskivor och mozzarellaosten. Häll lite av marinaden uppepå också, för den är ju gööörgo! ;)
Jag la även lite extra parmaskinka brevid, bara för att det e så gött!

Slängde in några parmesanflarn till detta också, kan det bli bättre?? (Riven parmesanost som man lägger i små högar på bakplåtspapper, peppra lite och in i ugnen ca 5 min, 200 grader). Dan tyckte det blev för mycket med parmesanflarnen, men jag tycker ju aldrig att det kan bli för mycket ost, hehe.




En kall folkis till detta, kan det bli så mycket bättre??
Snacka om lyx-måmdag, som sagt! Men ändå så lätt att göra! Perfekt mat efter en dag på stranden när man inte vill ha sådär jättemycket att äta. Try it!


Öland dag 7, Midsommarafton

Midsommar var såklart enda dagen på hela veckan som inte var så kanonväder. Men det blev okej ändå, för det regnade inte på hela dagen. Sen på kvällen däremot kom det regn, men det gick lika bra att sitta inne ;)

Här försöker dom styra upp en midsommarstång


Vid 11 på förmiddagen samlades vi hemma hos Dans kusin Hanna med familj. Där bjöds det på en helt grym brunch med allt möjligt tapas (som ju många vet att det är typ det BÄSTA som finns med plockmat!). Det var ost och kex, oliver, röror, baguetter, västerbottenpaj, sallader, frukt, och vin och öl såklart.
Tyvärr var jag nog för upptagen med att äta när vi var där för tydligen inte ett enda kort därifrån!

Vid 13 börjar det allmänna midsommarfirandet i folkets park. Vi var där och lyssnade på samma gamla skräniga tant som sjöng små grodorna, det dansades kring stången och det lektes lekar :)






Vid tre-hugget var det dags för sill-lunch, detta året hemma hos Janne och Kicki. Detta följt av jordgubbar och gräddmjölk, ytterligare följt av kaffe och tårta. Puh... Ja, ni vet, möe mat på Öland ;)





På kvällen brukar dom ställa till med grillkalas, men jag tror det var andra året på rad nu som vi alla var så sprängmätta så att vi inte fixade att grilla också på kvällen, nu har vi ätit hela dagen! Så det grillade sparades till dagen efter. Men snackset åkte fram och drickan fortsatte att drickas. Jag gav nog upp vid 23 iaf, då hade jag ätit och druckit sedan klockan 11, hunnit bli rätt bra berusad, mätt och trött :) Mycket fin midsommar bortsett från vädret, men det funkade ändå, som ni ser kunde vi ju sitta ute och äta iaf :)

Experiment

Eftersom det har varit oförskämt kallt i Juni månad (speciellt i början på månaden) så lyckade ju mina fina basilikaplantor dö. Jag känner verkligen med han i reklamen, "buhuuu, mina designkvistar!"
Basilika är superkänsliga för kyla, och går det under 5 grader så klarar dom sig inte. Mina kolade alltså, båda två, för jag var för lat för att bära in dom på nätterna.

Idag när jag var på Willys och handlade så ryckte jag med en kruka basilika och tänkte testa sätta en "mataffärs-kruka" på altanen för att se om det går. Dom tidigare köpte jag på lanthandel. Jag vet att dom som säljs i mataffär är mycket hårt drivna, för att det ska bli mycket, men dom håller då inte så länge sen. Men när jag varit inne på forum på odla.nu så finns det faktist dom som har lyckats hålla en sådan kruka i liv, när dom satt den i jord i soligt läge.
Så det här blir ett litet experiment :) Kan man lyckas hålla en mataffärs-bailika vid liv längre än några dagar? Det återstår att se :)





Persilja någon????


Den har växt bisarrt mycket däremot, så nu har jag ansat, hackat och fryst, typ halva denna buske ;)


Öland dag 6

På torsdagen åkte vi nästan 10 mil norrut på Öland för att hälsa på Marita och Stig. Marita är en arbetskompis till mig och hon å hennes gubbe har en semesterlägenhet där uppe, kommer inte ihåg riktigt vad det hette, men det ligger precis vid Ölands raukar och det var inte långt ifrån Böda :)
Kanonfint, stränderna där uppe är som att va utomlands! Vattnet är knallblått, ja det var så otroligt fint!

Även denna dagen sken solen på oss :)










Öland dag 5

Onsdag och dag 5 på öa! Vi hade inga planer alls och bestämde helt spontant att åka till Ölands djurpark som ligger 10 min med bil ifrån Dans föräldrar, ja det ligge rju precis vid broa.

Det blev åter en strålande dag och barnen har nog aldrig varit så nöjda och glada en HEL dag som dom var den dagen. Snacka om att dom var i himlen med alla djur, alla grusvägar där man kunde kasta sten, badland, lite folk var det och helt trafikfritt så dom kunde ströva helt fritt utan att vi var där och drog i dom hela tiden för att dom sprang åt olika håll. Fantastiskt!













Rekomenderar starkt djurpark som aktivitet till nyfikna och aktiva ungar, det var en helt underbar och totalt ojobbig dag där barnen levde rövare och hade skitkul hela dagen! :) Blir säkert en tur till när vi åker ner v. 30 (som vi bestämt nu Janne och Kicki! ;)) och då hoppas vi på att vattenlandet har lite varmare vatten, för det var inte helt badvänligt där än! ;)

Tema mat

Gissa vad mitt nya tema är???? ;)
Svårt va?

Jag ÄLSKAR ju att laga mat. Man kan nog säga att det är mitt största intresse och det växer mer och mer för var dag. Jag söker många recept på nätet och tycker det är sjukt kul att testa nya maträtter. Oftast hittar jag recept som funkar, men nästan alltid plockar jag bort någonting dom har och lägger till något eget. Ibland kan det sluta med att man inte gör något likt alls det receptet man hittat, men det har väckt en tanke hos en och sen har man börjat exprimentera.
Jag är även lite besatt av kokböcker. Samlar på kokböcker och det är en liten standargrej som jag brukar önska mig i present, på jul och så :) Det är så kul att sitta och bläddra i dom, få nya ideér och testa recepten. Prenumererar även på Allt om Mat, tidningar har ofta kanonrecept!

Jag och Dan turas ofta om att laga mat för han tycker också det är roligt. Ibland hjälps vi åt, diskuterar smakkombinationer och så :) Kanske låter geeky, men vi älskert :)

Ni som känner mig personligen vet att jag älskar att laga mat, och jag älskar att bjuda på mat :) Ni som mest läser min blogg hade kanske inte en aning om detta, för jag har inte alls skrivit mycket om matlagning i bloggen. Jag tänkte jag skulle ändra på det :)
Jag tänker såklart fortsätta skriva om vi gör något kul på dagarna och om Albin och Oliver, dom kan man aldrig skriva för ofta om :)
Men jag tänker börja lägga ut lite recept, visa mat jag lagat, ge lite roliga tips osv.

Jag är mycket glad att vi har fått matglada barn (kan dom bli annat med dessa föräldrar??) för dom äter oftast allt vi lagar, även om det är lite "ovanligare" saker ibland. Jag tycker det är kul att Albin tryckte i sig mer kroppkakor när vi va på Öland under påsk än vad jag orkade typ, det är sjukt, haha!

Nu har jag ju som jag tidigare skrivit inte alltid tid med bloggen, det lär väl bli mer tid till det när det blir höst! Men jag tänker ändå förnya mig redan nu, vem vet det kanske blir en sporre så jag inte kan låta bli att blogga! ;) Det märks.
Välkommen till en uppdaterad blogg!

Öland dag 4

En riktig slappardag i hemmet bestod dag 4 av. Fint väder återigen, poolbad på gården, kel med vovvarna och grill på kvällen. Finfint!

Pojkarna med gamla Zimba som nu har lämnat detta jordeliv. Sov sött gamle vovve <3



Haha, Albin gick i och badade med vanlig up&go, fin uppsugningsförmåga i dom där. såhär såg han ut när han gick ur! ;)




Tidsbrist

Ja det har man verkligen, och bloggen hamnar lååååångt ner på listan nu för tiden. Kanske speciellt för att det är sommar. Datorn åker sällan på och man har häcken full verkligen varje dag. Är det inte jobb, föskola, städ och tvätt så är det umgänge, kalas uteserveringshäng, badning, träffa goa vänner och familjen osv, osv.

Idag hade jag tänkt att jag skulle sätta mig och göra några tidsbestämda utspridda inlägg, fortsätta om Ölandresan, men nu är jag så totalt slut så det får bara bli detta inlägg för nu. Jag vill så gärna ha en aktiv blogg, men det går inte just nu, så bara att gilla läget. Så mycket annat går före, jag hinner icke.

Veckan har verkligen gått i fullt ös. I måndags fyllde jag år och då hade jag familjen här. Jag tycker det är så kul att bjuda på mat så då gjorde jag en köttfärspaj, en kyckling och fetaostpaj och en skaldjurscheesecake. Lite bröd, sallad och en kall sås till det så blev vi riktigt mätta. Tårtan gjorde jag en jordgubbstårta med marängbotten, smörkräm och grädde, uuuuj va god den va (men MÄKTIG!)!





I tisdags jobbade jag, sen hem med barnen och när barnen hade somnat åkte jag vidare ner till stan för lite uteserveringshäng med Sandra. Lite rund under fötterna blev man :P



Onsdag jobbade jag kvällen. Lämnar barnen vid 11 på förskolan, innan lunch, för personalen tycker det blir smidigare att dom är med på lunch och vilan. Det är rätt skönt, för det är enda gången som jag har ett par timmar ensam och kan göra vad jag vill. Denna förmiddag tillbrigade jag på stan i jakt på en bikini. Hittade en på Change som var riktigt fin, den var dessutom på rea, så kanske det blir en till iår! Mina gamla var pinsamt fel, kanske typ 4 år gamla :P Köpte även några nya baslinnen, dags att slänga dom gamla som har hängt med lite för länge dom med (typ status malätna)!

Idag har jag jobbat igen, hämtade barnen sen har det ju varit so lovely varmt å gött väder idag så det gick ju inte att åka hem och uggla! Så då blev det en tripp till mormor och plaska i barnpoolen där.
Så i eftermiddag tackade jag faktist nej till att gå ut på uteserveing och äta med goa vänner, kanske ni fattar varför? Kan säga att det är först ikväll jag har hunnit städa upp ordentligt efter kalaset i  måndags. Så nu är man rätt sket slut kan jag meddela! Jag gillar att har mycket att göra, men ibland blir man trött ;) 



Men så därför blir det nu inte massa blogginlägg mer ikväll, utan nu ska jag ta en dusch och sen ska jag lägga mig ute på altanen på den nybyggda soffan Dan gjorde i helgen (bilder på denna kommer givetvis, men jag tänkte måla den först ;)) och läsa nya nummret av Allt om Mat som kom idag. Dan har cyklat ner till stan och ska på Rough Diamond Club med några kompisar, tror det är något Rockabillyband som spelar, så jag är allena ikväll. Gött dä, då kan man läsa sin tidning ifred och sen somna på soffan utan att känna sig osocial ;) Hehe.

Fridens!
 

RSS 2.0