10 månader

Igår blev gossarna 10 månader. Tänkt, snart ett år! VAD FORT DET GÅR!! Helt sjukt!
Idag ska vi till BVC på 10-månaders kontroller. Ska bli spännande, har inte varit där sen dom var 6 månader!

Bjuder på en liten film från igår när pojkarna åt frukost. Albin hade skrattsjukan tror jag och tyckte att Oliver va fantastiskt rolig att titta på :)


Jobbhelg

Njaeeee, bloggsuget vill inte komma tillbaka. Inget sugen alls. Vet inte varför! Men det blir väl så i perioder.

Har jobbat i helgen och det var riktigt roligt! Skönt att komma tillbaka till min våning och med gamla goa arbetskamrater. Det gjorde att jag längtade tillbaka ännu mer! Även skönt att komma hemifrån lite grann och inte bara vara mamma! Det va så skönt att åka hem idag och längta efter barnen!
Jag tycker det ska bli så kul att börja jobba igen i april och jag har inte ett dugg ångest av att barnen ska börja på dagis om jag ska va ärlig. Tror det blir kul för dom!

Nu blir det tv-slapp resten av kvällen!

Update från senaste

Ja det blir sakta men säkert bättre här hemma. Dock verkar Oliver inte helt bra i sin mage än. Han åkte ju på samma skit som jag hade hela förra veckan. Så man är ju fortfarande isolerad och det håller på att göra en lite smått knäpp.
Att bara sitta hemma och glo vecka ut och vecka in göra både mig ocg barnen galna. Dom är rastlösa, uttråkade vilket leder till väldigt gnälliga barn. Vi försöker gå ut så mycket som möjligt, men att sitta i en vagn är inte alltid roligt heller när det spritter i kroppen på dom. För pigga är dom, som bara den!
Vi var till Mariebergsskogen en dag och tittade på djuren, det var en bra utomhusaktivitet, men det är inte så kul idag när det regnar. Jaja, det ät bara att hoppas att den här hemska magsjukeperioden snart är över så vi kan gå till ÖF, rytmiken och träffa annat folk igen.
Dan har fortfarande lika ont i ryggen så han kan inte gå tillbaka till jobbet än. Han frågade sin chef om han fick byta avdelning så han inte behövde va på den kroppsligt tyngsta just nu, för då skulle han kunna jobba, men chefen tyckte det var bättre att han var hemma tills ryggen blev bättre. Åxå grymt jobbigt efter nu två veckor, hela familjen instängd i våran lägenhet typ. Vi kväver varandra totalt.
Men men så är det, life´s a bitch!

Bjuder på lite bilder istället på våra grabbs från senaste tiden, det är ju alltid skoj :)
Värsta veckan någonsin

Tänkte bara säga hej hej här. Vi har haft den absolut vidrigaste veckan någonsin tror jag. Jag har varit toksjuk och Dan har varit toksjuk. Ambulansfärder, akuten, akuten igen, infektion, in ut och sen försöka ta hand om barnen samtidigt. Vidrigt. Bland den värsta veckan i mitt liv helt klart. Tack goa Emmeli som har hjälpt oss med barnen i veckan, guld värt!

Typiskt att min kära mor skulle dra till Barcelona just denna veckan, hon som hjälper till med allt och lite till! Men  skönt för henne ;)

Orkar inte gå in på detaljer om våran hemska vecka, kanske jag gör det senare. Ville bara säga hej och jag hoppas själv att mitt bloggsug snart kommer tillbaka! Men denna vecka kan jag säga att datorn inte ens har gått igång, det har varit fosterställning som har varit det enda läget här!

Bloggtorka

Ja här går det segt med bloggeriet som ni märker!
Är verkligen inte ett skit sugen på att blogga just nu, trots mycket roligheter omkring!
Har haft en superhelg iaf, med en natt på SPA som jag gav till Dan i födelsedagspresent, födelsedagsfest på lördagen och idag har min familj varit här och ätit tårta.

Ska försöka lägga upp lite bilder när suget kommer tillbaka :) Det blir ju lite så ibland.

Nu återgår jag till "Halv åtta hos mig"

Grattis min Dan på din dag idag! <3

RSS 2.0