Proppfyllda dagar

Skönt. Stressveckan är slut. Nu är det lördag, vi sitter i soffan och har tagit en riktig långfrukost i lugn och ro, med goda frallor från 7 eleven.

Har inte orkat skriva på ett par dagar nu, har varit lite mycket som sagt. I torsdags jobbade jag på förmiddagen. Sen hade jag tid för lite fotvård. Lite opassande när vi hade så fullt upp, men det visste jag inte när jag bokade tiden. Men det gick det med, de va grymt skönt och avslappnande.
Efter fotvården bar det av till banken för att lösa ut en postväxel till bilköpet. Sem hem, städa som en tok innan visningen. Dan hade gjort det mesta, tack och lov, så vi hann med allt och kände oss nöjda med lägenheten när mäklaren kom.
Blev bara 3 stycken som tittade på lägenheten, men enligt mäklaren var alla tre mycket intresserade, så det är bara att hålla tummarna för att nån vill ha den :) Man har ju sånt jävla oflyt åxå, har ju varit sjukt dåligt med ettor ute på hemnet hela hösten, men nu ligger det ute SJUTTON stycken i Karlstad! Så jävla typiskt! Murphys lag.

När det var visning åkte vi och hämtade vår nya bil, åååå vad bra den känns! Vi är så nöjda! :) Med våra skitbilar vi har haft innan så känns det som vi glider runt i en dyr limousin nu, haha!

Kvällen tillbringade vi hos mor och far där vi fick Jansson frestelse (finns det något godare???) och då var man lagomt mör när all stress släppte som vi haft inför denna dag.

Igår när jag hade jobbat klart åkte vi förbi Sofia och Noel en sväng på lite fika. Sen följde vi med dom och Anneli med barn till Mariebersgsskogen och Naturum så Elvin fick titta på gäddan och andra djur som han tycker är så roligt :) Jättemysigt!

Igårkväll var vi bjudna på mat hos Anna och Kristoffer. Åxå kanonmysigt! Fick SJUKT god mat!! Kycklingfilé fylld med ost, rosmarin och soltorkade tomater, ungsstekta rotfrukter å gooooood söööös! Mumma! Det bjöds även på marängsviss som ju är bland det GODASTE jag vet! Tror ni vi va mätta sen eller?? Låg som fyra jästa ägg i soffan och kolla på Idol, haha. Tack för en kanonkväll!

Ujuj, mycket text, jobbigt att läsa!

Idag har vi INGA planer, vette fan vad vi ska göra under dagen, SÅ skööönt! Ikväll ska vi kanske gå ut och äta :)

Ha en bra lördag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0