Hembesök

Igår va en barnsköterska här och hälsade på oss från vårdcentralen. Det är henne vi kommer att gå till under våra kommande besök. Hon verkade himla mysig.

Hon vägde och mätte gossarna och pratade med oss om lite allt möjligt. Pojkarna växer och frodas som bara den! Albin har gått upp 400g den senaste veckan. Han väger nu 3215g och är 49,5 cm lång. Oliver har gått upp 350g den senaste veckan och väger nu 3585g och är 50,5cm. Värsta biffarna! :) Albin knappar in på brorsan! Det syns tydligt att dom är mycket mer jämnstora nu mot för i början även fast Oliver fortfarande är större.

Hon sa till oss att vi skulle ha gossarna på magen på golvet en stund varje dag så att dom får träna nacken. Jag trodde dock att dom var för små för det än, men så var det inte. Så när dom var piggelin under eftermiddagen igår så fick dom ligga en stund på en filt och träna :) Det uppskattades i en liten stund innan dom sa ifrån och började gnälla (läs pipa).



Idag fick mormor vara barnvakt i ett par timmar när vi åkte och städade ur våran gamla lägenhet. Hon såg rätt nöjd ut när hon hade satt sig till rätta ;)

Kommentarer
Postat av: Ölandspappsen

Fina killar och fina mormor , gott.

2011-01-27 @ 19:24:04
Postat av: Tessan

Guuu va ja längter te lörda <3 <3 <3

2011-01-27 @ 22:45:29
URL: http://whiskeytessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0