Lördag & Söndag

Dagarna går med en väldans fart! I lördags spenderade vi största delen av dagen i Färjestaden. Dans arbetsledare på jobbet hade varit på semester på norra Öland och skulle hem på lördagen så han skickade mess och frågade om vi skulle mötas i Färjestaden på en fika innan dom styrde kosan hem till Kil igen.
Så vi mötte han och hans fru och dotter på en fika, kanontrevligt! Väldigt mysiga människor.

När vi skilldes åt strosade vi runt lite i Färjestaden, kollade i affärer i Köpstaden, luchade lite i solen och hade det gött.

På eftermiddagen kom Patrik på besök hemma och joinade oss på grillat på altanen. Finfin kväll.

Igår tillbringade vi dagen i Kalmar. Vi startade dagen med en fika på ett café i hamnen med Patrik och Robban (och hans söta hundar såklart). Ullis kom förbi också med hennes 4-månaders pojk Floyd (Hur skönt namn?! Haha!).
Sen strosade vi runt ett bra tag på Kalmars gator och mesta kollade på folk och tölade. Kom på lite spontant på eftermiddagen att vi skulle ta några öl på kvällen. Spontant är bäst!
Så jag och Dan åkte hem med barnen, käkade lite mat och gjorde iordning oss, sen fick vi skjuts tillbaka till Kalmar i samma veva som barnen skulle sova.
Drack ett par öl hemma hos Patrik, gick till en uteservering och drack ett par öl till och vid 23.15 tog vi bussen hem igen. Ingen lång kväll men en otroligt trevlig kväll- alldeles lagom!

Idag har vi inga planer alls under dagen. Sen på eftermiddagen ska vi in till Kalmar igen till Dans morbror som ska bjuda på grillat i hans nya hus. Ska bli kul att se!

Ett riktigt rabblings-inlägg kända jag här, bla, bla, bla.... :)
Men nu vet ni vad vi har för oss iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0