Tvillingmammor lever längre

"Amerikanska forskare har upptäckt att kvinnor som får tvillingar lever längre. Forskningen visar också att dessa kvinnor i genomsnitt är starkare och friskare än kvinnor som föder ett barn åt gången. Forskningen gäller kvinnor som fått tvillingar på naturlig väg och inte via ivf."

En artikel handlar om detta i senaste nummret av tidningen MAMA. Måste jag köpa och läsa! För personlig del så tyckte jag ju att detta lät som en mycket bra forskning! ;) Men man vet ju hur det är med all forskning hit och dit! Lite småkul iaf och jag ska absolut läsa artikeln!

Kommentarer
Postat av: Melanie

haha, förstår att du gillar den forskningen. Men varför skulle det vara så då? :-)

Det finns ju också fortskning att barn som ammas blir smartare än barn som får ersättning. Vad tycker du om den forskningen då? Den kan ju ändå inte stämma? Haha! :-)

2011-07-08 @ 10:59:00
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Tina

jag vet inte varför det skulle va så, men finns säkert en anledning och den ska jag ta reda på! tror stenhårt på att det stämmer, haha! ;)

Barn som ammas bli smartare, tja, det kanske kan stämma, det är ju det naturligaste för barnet så :)

Men, som sagt, forskning hit och dit, man ska väl inte tro på hälften av all forskning, den ena säger hit och den andra säger dit, finns två sidor av allt! :)

2011-07-08 @ 18:14:17
URL: http://tinaodan.blogg.se/
Postat av: Melanie

så du tror verkligen att dina barn som inte har blivit ammade, inte kommer bli lika smarta som andras som har ammats? ;-) Det tror jag inte ett dugg på, jag tar bokstavligen all forskning med en stor nypa salt. Mycket hit och dit som du själv säger haha :-)

2011-07-08 @ 19:03:11
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Melanie

du får återkomma om artikeln i mama föressten och göra en återkoppling ;-)

2011-07-08 @ 19:26:34
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Tina

nej jag tror varken eller, jag menar att det kan stämma eller kanske inte stämma. Det kan ju va så att dom blir smarta på ersättning fast dom hade blivit ÄNNU smartare med bröstmjölk? :) Men vad vet jag, man vill ju höra argumenten osv innan man uttalar sig :)



Återkommer med en återkoppling absolut!

2011-07-08 @ 19:38:45
URL: http://tinaodan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0