Dålig natt

Inte lika upplyftande dag idag om man säger så.. Först och främst så har herr Oliver Lundgren varit klarvaken sen klockan 4, och pratat och gnällt och pratat. Jag är ju så bortskämd med sömnen nu för tiden så detta känns som ett HÅRT bakslag :P
Visst äter dom alltid på natten en gång, men sen somnar dom om. Och EN gång, vad är det liksom?

Men inatt ville Oliver INTE somna om, så nu är jag lite småsleten om man säger så. Det gjorde ju inte saken bättre att backen var vit nu när man kom upp, mer snö :/ Jävla aprilväder!
Jag har dessutom hunnit bränna mig på kaffet också, hällde på snedden så det kom på handen istället för i muggen :/ Aj. Jävla oflyt hele tiin.

Men vad gör väl det. Ska lägga upp ett nytt videoklipp som denna gången är rättvänt ;) Hur ska man kunna va bitter när det är det här man ser det första man gör när man vaknar? Tänk vad ett leende kan göra en pigg trots att man inte sovit många timmar.
Oliver, du är förlåten :)

Kommentarer
Postat av: en liten del av mig

Ja men så är det här också, ibland kommer bakslagen och det kommer dom ju att göra framöver också:) Moa sover i stort sett 10-12 tim i sträck nu varje natt, ytters sällan vaknar hon för att vilja äta och då är man ju helt förstörd sen haha! Eller när hon bökar och stökar ibland, man blir så trött... Men i början när man var uppe och mata och bytte blöja varannan eller varje timme, det var grejer det! Man vänjer sig och ställer om sig så snabbt verkligen.



Och alla dagar/nätter är ju inte roliga, men men bara att ta nya tag och hoppas på en bättre nästa gång.



2011-03-29 @ 11:24:18
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: ölandsmamsen

Ja, man kan ju säga att han är sin far upp i dan.Sova var inget för honom varken hemma eller på semestern. Han var vaken tidigt, ofta. Många morgonpromenader på campingplatser har det blivit. För vad är att göra med ett vaket barn kl 4 på morgonen om man vill behålla grannsämjan på en camping?! Men du dom blir tonåringar någon gång och då ändras "vakenfocuset".

2011-03-29 @ 11:37:27
Postat av: Emmeli

Saknar dem!

2011-03-29 @ 13:36:48
URL: http://lini07.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihi sötisar :D Så som Albin gör med handen, så gör Nilas också hela tiden, handen flyger upp och ner...

2011-03-29 @ 16:25:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0