Arvika

Igår var jag och min mor extremt spontana. Jag gnällde i telefon till henne att det var så jäkla tråkigt med detta ständiga regn och igår var det verkligen som höst här i Karlstad. Då sa mamma: "Ska vi åka till Arvika då?"
Mamma är uppväxt i Arvika och det var längesen hon var där, så hon tänkte väl det kunde va kul att åka dit och kolla lite.
Vi kollade väderprognoserna för hur det skulle vara där uppe och SMHI sa moln men inget regn och YR sa sol.
Kan ju inte bli värre än här i Karlstad där regnet stod som spön i backen kände vi, så vi packade in oss och barnen i bilen och åkte till Arvika!
Gött med lite spontanitet i vardagen :)
Det regnade hela vägen upp, slutade sista milen. Efter en halvtimme i Arvika spricker himlen upp och solen kom fram! Så vi var i Arvika från kl 15 till klockan 18 och vi hade en helmysig dag och fick massa sol på oss :)

Vi gick i en park som hade lite djur som Albin och Oliver tittade på. Fikade även där. Sen strosade vi runt och kollade i affärer (finns ju inte så många att tala om, Arvika är ju inte direkt stort ;)), och avslutade dagen med att äta Cesarsallad på Ohlssons brygga. Vad fint det var där! Kändes som vi va på kusten, riktig semesterfeeling!

Tråkig, deprimerande Onsdag förvandlades till en solig, underbar semesterdag! Gillert!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0