Öland dag 7, Midsommarafton

Midsommar var såklart enda dagen på hela veckan som inte var så kanonväder. Men det blev okej ändå, för det regnade inte på hela dagen. Sen på kvällen däremot kom det regn, men det gick lika bra att sitta inne ;)

Här försöker dom styra upp en midsommarstång


Vid 11 på förmiddagen samlades vi hemma hos Dans kusin Hanna med familj. Där bjöds det på en helt grym brunch med allt möjligt tapas (som ju många vet att det är typ det BÄSTA som finns med plockmat!). Det var ost och kex, oliver, röror, baguetter, västerbottenpaj, sallader, frukt, och vin och öl såklart.
Tyvärr var jag nog för upptagen med att äta när vi var där för tydligen inte ett enda kort därifrån!

Vid 13 börjar det allmänna midsommarfirandet i folkets park. Vi var där och lyssnade på samma gamla skräniga tant som sjöng små grodorna, det dansades kring stången och det lektes lekar :)


Vid tre-hugget var det dags för sill-lunch, detta året hemma hos Janne och Kicki. Detta följt av jordgubbar och gräddmjölk, ytterligare följt av kaffe och tårta. Puh... Ja, ni vet, möe mat på Öland ;)

På kvällen brukar dom ställa till med grillkalas, men jag tror det var andra året på rad nu som vi alla var så sprängmätta så att vi inte fixade att grilla också på kvällen, nu har vi ätit hela dagen! Så det grillade sparades till dagen efter. Men snackset åkte fram och drickan fortsatte att drickas. Jag gav nog upp vid 23 iaf, då hade jag ätit och druckit sedan klockan 11, hunnit bli rätt bra berusad, mätt och trött :) Mycket fin midsommar bortsett från vädret, men det funkade ändå, som ni ser kunde vi ju sitta ute och äta iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0