Nya skor

Idag har jag köpt ett par RIKTIGA löparskor! Den ni! Men kände att jag faktist inte hade något val om jag ska ta detta med joggningen seriöst. Jag har hittills joggat i mina easy tone-skor och dom ska man inte jogga i, det är gåskor. Det har känts också kan jag säga, har fått krampkänningar i vaderna dom senaste gångerna när springsträckorna blivit längre. Åkte iaf direkt efter köpet till sats och invigde skorna och dom kändes super (och ingen kramp i vaderna denna gång)! Grymt nöjd med mitt köp, nu är det bara att fortsätta springa!

Dagens

Jaha vanlig vardag igen, lämnat barnen på förskola, åkte och träna innan jobbet och sen har jag jobbat hela kvällen. Finns inte så mycket mer att tillägga om dagen.
Längtar till Sälen nu må jag säga, ska bli skönt att komma iväg lite grann!

Videoklipp

Någon mer som bloggar på blogg.se som vet hur man lägger upp videoklipp från youtube nu för tiden??

Badat

Hmm, jag skrev ju ett blogginlägg igår och nu ser jag ju att det varken har publicerats eller lagt sig som utkast. Wierd? Jaja skitsamma, det var mest goja ändå :P Idag har vi varit på badhuset. Tänkte att vi ville ha lite variation och hade hört att Kristinehamn hade ett bra, också ganska nytt badhus, så vi åkte dit på en lite utflykt. Var nog lite av en tabbe för det var inte lika bra som i Karlstad. Kanske aningens större, för det är ju väldigt litet här i Karlstad nu när det bara är halvfärdigt, men det var ganska kallt därinne tyckte vi, både i vattnet och i luften. Inte skönt. Räddningen var en jacuzzi som vi kunde gå i och värma oss i. Men, men vi hade en bra dag ändå och barnen älskar ju att bada, så det är alltid ett säkert kort. Nu har alla mina pojkar somnat, som oftast somnar Dan inne hos barnen när han söver dom :P

träning

Det blev träning idag igen, ujuj vad duktig jag är! Löpbandet 40 min, alltid något! Ska försöka mig på det där jogging-schemat igen, skam den som ger sig! Och sen på det tänkte jag klämma in lite styrkepass då och då. Äter mycket mindre nu och det funkar kanon tack vare sopporna jag åt, har krympt magsäcken. Byter fortfarande ut en eller två mål om dagen till shakes. Sen är det smalmat för hela slanten. När jag vägde mig i morse vägde jag mindre än vad jag gjort någon gång sen jag blev gravid! Bra kick man fick av det kan jag säga, får en verkligen att vilja fortsätta! Barnen är friska, halleluja!

Nej men hej!

Just nu sitter jag vid datorn, är inte alls trött, och funderar på om jag sparka igång den här gamla bloggjäveln igen? Har ju en ny dator nu, så kan inte skylla på den längre iaf. Tittade på min besöksstatistik och den har ju sjunkit ordentligt (såklart) men den håller ändå en jämn nivå med tappra besökare som tittar in varje dag. Ska göra ett försök för bloggsuget börja krypa sig på igen. Ingen har väl missat att vi är inne i en riktigt tråkig sjukdomsperiod nu, hoppas den är över snart nu iaf! Albin var feberfri idag, lite varmare nu ikväll, men pigg. Oliver har inte haft hög feber under dagen, men ändock feber. Hoppas det ger sig snart, 7 dagar har det pågått nu och det börjar bli drygt, har varit typ isolerad i en veckas tid! Idag var jag iväg och tränade för första gången på lääänge, hoppas jag kan komma in i en RUTIN på detta nu för jag är sugen som fan! Och hoppas inte jag blir sjuk, som jag ALLTID blir när jag precis börjat träna. Just nu längtar jag bara så sjukt mycket till våren så det är helt galet! Ser fram emot Sälen v 8. sen får det gäääärna bli vår illa kvickt! Längtar tills altanen är full med blommor och utemöbler!

RSS 2.0