Sunne vattenpark

Vi har haft kompisar från Kalmar här i några dagar- Patrik och hans tjej Elin kom och hälsade på. Vi hade riktigt roliga dagar ihop!
I måndags var vi till Sunne Vattenpark och röjde loss! Riktigt kul hade vi! Bebbarna var såklart med och det gick jättebra!
Vi kom dit vid lunchtid så vi började med att ge barnen mat och äta själva. Mätta och nöjda så badade vi Albin och Oliver i barnpoolen. Det var uppskattat, dom skrattade gott och tyckte nog det var riktigt skönt i värmen!




Efter bebisbad så deckade pojkarna gott i deras vagn och då var det våran tur! När en eller två satt och var barn- och värdesake-vakt så röjde resten i rutschkanorna. Våran tur att va barn! Älsker´t!

Nöjda efter mat och bad



Vattenlandet




När gossarna vaknade tillbringade dom resten av vistelsen i sitt uv-tält (som dom har hängt i större delen av sommaren nu, haha).



När vi kom hem efter en kanondag på vattenlandet så laddade vi om för att gå ut och käka! Slitsamt, men vad gör man inte när man får gäster, haha! Bara att köra på!
När det  var dags för barnen att sova så la vi dom i vagnen och traskade in till stan. Sov som stockar båda två. Tanken var att vi skulle äta på Bishop´s uteservering men det var ju smetfullt såklart, så vi traskade ner till inre hamn istället och åt på Ankdammen.




Snacka om kanonmåndag!

Övriga tiden dom var här så blev det en ride på stan, grillning, sushikäk och lite allmänt runtkoll. Tanken var att vi skulle ta båtbussen runt Karlstad, men det var ju fullsatt så det sket sig. Men ändock finfina dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0