Hysterisk julhandling

Uuuuhh vilken pärs att julhandla med två ett-åringar. Det görs inte om kan jag säga! När vi för en gångs skull var lite småsugna på att försöka börja handla lite klappar, så  kan man ju inte påstå att barnen var det. Dom grinade under hela trippen, i bilen, i leksaksaffären, ja helt enkelt hela tiden! Detta resulterade ju såklart i att både jag och Dan va skitsura, alla var skitsura. Minns inte riktigt vad jag handlade för julklappar i leksaksaffären, jag ryckte åt mig några, vi gav upp relativt snabbt.

En gran skulle vi köpa också, men det var vi ytterst nära att skita i. Dan sa "vi skiter i granjäveln i år, jag orkar inte med det här!"
Då blev jag sur och tyckte han var fånig (fast jag egentligen var lika grinig och ville skita i det jag också), så åkte jag till Plantagen bara för att göra tvärtemot vad han sa. Fånigt va? :) Där kom kvinnan i mig fram :P
Så kul julhandel hade vi idag, haha.

Men vi kom iallafall hem med en gran (och lite högre blodtryck) och nu bara Oliver har somnat också, så ska vi försöka klä den.

Kanske det kommer upp en bild sen på vår tjusiga gran? :P Varenda kotte lägger upp sina granar på facebook, så jag är så trött på granar så jag vill spy ;)
Men här får jag ju naturligtvis lägga upp den, eller hur ;)

Märks det måhända att jag inte har någon vidare julstämning i kroppen mån tro? :P
Med all rätt tycker jag själv faktist!

Kommentarer
Postat av: Jolie

Julkänsla i kroppen har jag inte haft på 100 år tror jag. En högtid jag lätt skulle klara mig utan, tyvärr beror det säkert på alla satans förväntningar och krav. Resa bort över ju är nått jag vill, så kan man ju ge ungarna klappar ändå. (för det är ju kul) Nästa år måste jag jobba jul oxå, och de tar med sig julmat till jobbet och klappar till varann.. Fy fan.

2011-12-19 @ 12:26:13
URL: http://mammajolie.blogg.se/
Postat av: ölandsmamsen

Alla vi som har haft små känner igen oss. Förväntningar, krav och allt ska vara så mysigt, när det mer är att överleva som gäller. Här kommer några goda råd och tips:

- Åk själv utan "gubbe" eller "gumma" OCH barn!

- När "snurren" blir för stor, ta en fika på lite glögg och en hel näve pepparkakor.

- Gör era egna traditioner, strunta i hur ni har haft det tidigare. Det är Er jul!!!!

- Och man måste inte städa och feja så vansinnigt. Tänd granen, släck taklamporna, dofta på några hyacinter, värm lite glögg och titta på barnen som har slitit upp någon klapp eller present alldeles för tidigt, men vad gör det:) Det kommer fler jular och födelsedagar, och då.........:)

Det viktiga är ändå att ni har varandra och er familj.

Kram

2011-12-19 @ 12:46:50
Postat av: Melanie

alla utom jag då, haha! ;-) ett tips till nästa år, är att lämna bort ungarna när sånt ska fixas. Då blir det lite lättare och mindre stressigt hehe :-)

2011-12-19 @ 13:50:40
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Ölandspappsen

Man lever som man lär ,hehe

Förlåt....

2011-12-19 @ 15:31:56
Postat av: Melanie

Sv: nej det är väl aldrig "bara att lämna bort" ;) men ni har någon som kan hjälpa er iaf och det är ju bra, ni får slåss om hennes lediga tid och planera in barnvaktandet :-)

2011-12-20 @ 07:32:30
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Satu

Kikar in och säger hej:)



Har också tvillingar på 1½ år, samt tjejrer på 2½ och 3½ år :)



2012-01-03 @ 21:58:46
URL: http://mybabydolls.blogg.se/
Postat av: ulla

Hej!



Har tvillingpojkar på snart 10 månader, och jag har läst din blogg ett tag nu. Känner igen mig mycket i det du skriver. Verkligen kul att läsa om pojkarna.



:)

2012-01-04 @ 08:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0