Stadsloppet i lördags

Mörrn mörrn!

Vardag igen då! Känns knappt som det har varit helg eftersom Dan jobbade i lördags också. Men vi hade en kanoneftermiddag i lördags! Det var ju stadsloppet i stan i lördags så vi bestämde oss för att traska ner till stan och titta på det och käka en bit mat. Var ju inte alla uteserveringar som tog emot vagnar, men på Harrys var vi välkommna och vi fick en kanonplats där jättevagnen inte var ivägen och pojkarna kunde sitta i den vid vårat bord (har jag sagt att vi har bytt till sittdelen? Verkar extremt uppskattat av barnen! ;)). Var ju kanon, för alla som sprang loppet sprang ju förbi precis vid uteserveringen också så vi missade inte loppet heller!
Precis när vi kom ner till stan sprack ju molntäcket upp också- det blev kanonväder! Då kan man ju inte motstå ölen :)
Så där satt vi med supergod mat och en varsinn kall öl och njöt av folkfesten- underbart! Emmeli tittade förbi också vilket var riktigt kul!
Pojkarna var nöjda hela dagen och verkade tycka det var lite spännnande att va ute bland folk ;) Det var första gången vi var ute och käkade  med barnen- gick superbra, dom var så snälla!

Efter loppet gick vi en kort liten promenad på stan och mötte sedan upp Anna som hade sprungit- bra tjejen! Vi följde med hem till henne en stund (bor på Ö.Torgatan) sen begav vi oss ner på stan igen för nu ville Anna käka också. Sandra slöt upp också. Det blev Harrys igen för det var så bra med vagnen där och det fanns mycket plats! Ett par öl till slank ner och det var RIKTIGT trevligt- spontant!
Kom förbi ett par från mammagruppen när vi satt där också- Sofi och Lisa med deras lilla dotter Ruth. Dom hade suttit på en uteservering längre bort och var påväg hem, men hoppade in på en till öl med oss- skittrevligt! Det är så jäkla kul när det blir sådär oplanerat och spontant!
Man blev ju lite på G där man satt så vi bestämde att jag och Dan skulle gå hem och natta barnen, sen skulle jag åka ner till stan igen och fortsätta ölumgänget med Sandra och Anna- Kristoffer skulle komma hem till Dan och umgås.
När vi kom hem och hade nattat barnen så blev det så att jag visst nattade mig själv också- var helt slut! Så det blev inget mer stan för mig den kvällen ;) Lika så bra det kan jag känna efteråt- va bra sleten! Hade en riktig kanondag/kväll ändå!

Funderar på att traska ner till stan idag igen och kolla runt lite. Har ju inte riktigt handlat upp klädespeng-gåvan vi fick av Janne och Kicki, så kanske man hittar något mer fint till twinsen? Får se! :)

Ha en fin måndag!

Ps: Snaaaaart kommer vi Öland! :D

Kommentarer
Postat av: Ölandspappsen

Ni är så efterlängtade och välkomna

2011-06-20 @ 12:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0