En tvillingförälders 10 budord

Satt och kollade runt lite på nätet nu, hamnade på "Familjeliv" och hittade "En tvillingförälders 10 budord" som en tjej hade skrivit ner. Tyckte det var lite småroligt och känner mig väldigt träffad i de flesta av budorden! :)

  • Du skall icke köpa olika sorters bebisstrumpor, EN färg, EN modell - annars får du ett helvete
  • Du skall inhandla kjol eller byxor med VÄRLDENS STÖRSTA fickor till dig själv - ty du kommer alltid ha famnen full (en nappflaska, 8 nappar, en matningssked och en mobil MÅSTE få plats. Minst.)
  • Du skall icke räkna med att ha fina kläder. Om ni är på fest, ha på en kofta till barnen är i säng - sedan kan du ta av spyor och barnmat och visa en tjusig top under (visserligen med en V-formad spyfläck där koftan delade sig, men lite får man leva med)! 
  • Du skall äta ditt dagliga bröd när du KAN - inte när du VILL (för då får du inget) 
  • Du skall sminka dig i en optimal ordning så att du inte ser koko ut om du blir avbruten och sedan glömmer eller inte får tillfälle att göra klart (börja förslagsvis med concealer på påsarna under ögonen)
  • Du skall icke vara lyhörd för dina barns behov. Du skall istället göra ett schema för när det är OK att ha olika behov och följa det. Annars kommer du aldrig att räcka till. Äta och sova gör de på bestämda tider, inte när de verkar hungriga eller trötta. (Och du kommer att märka att de blir synkroniserade och urnöjda med detta! Det tar bara olika lång tid att komma dit). 
  • Du skall aldrig tänka i rättvisetermer när det gäller tvillingbebisar. Får du tillfälle att gosa och pussa på en av dem - GÖR DET! Ha inte dåligt samvete för att din andre guldklimp under tiden får ligga själv på filten. Nästa gång är det han som behöver dig 100%.  
  • Du skall icke lära dina barn att vagnen rullar när de sover i den. Jätteskönt att gå ut att gå ibland men den tiden de sover kan vara värdefull att ha till annat också. Typ sova själv.
  • Du skall icke köpa ETT paket blöjor, NÅGRA burkar barnmat eller ETT paket välling. Du ska köpa så MYCKET du någonsin kan bära och lägga upp lager som är enorma. Ty annars får du tillbringa lika mycket tid i affären som hemma. 
  • Tänk gärna på vilodagen, du kommer definitivt att helga den. Men den kommer inte.

  • Kommentarer
    Postat av: Melanie

    Tycker rätt mycket passar in på oss med bara en bebis också;) spec det med blöjor och mat haha =)

    2011-05-27 @ 17:04:23
    URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
    Postat av: izzie

    du var jo en riktigt rolig en =) och så jäkla rätt dessutom,jag läste och log mig genom hela texten =)

    2011-05-27 @ 22:29:34
    URL: http://blogg.2sma.se/
    Postat av: Sofi Vilahamn

    Klockren ju!!! Kanske snor denna av dig till min blogg...

    2011-05-28 @ 21:27:27
    URL: http://vilahamn.blogspot.com

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0