Update från senaste

Ja det blir sakta men säkert bättre här hemma. Dock verkar Oliver inte helt bra i sin mage än. Han åkte ju på samma skit som jag hade hela förra veckan. Så man är ju fortfarande isolerad och det håller på att göra en lite smått knäpp.
Att bara sitta hemma och glo vecka ut och vecka in göra både mig ocg barnen galna. Dom är rastlösa, uttråkade vilket leder till väldigt gnälliga barn. Vi försöker gå ut så mycket som möjligt, men att sitta i en vagn är inte alltid roligt heller när det spritter i kroppen på dom. För pigga är dom, som bara den!
Vi var till Mariebergsskogen en dag och tittade på djuren, det var en bra utomhusaktivitet, men det är inte så kul idag när det regnar. Jaja, det ät bara att hoppas att den här hemska magsjukeperioden snart är över så vi kan gå till ÖF, rytmiken och träffa annat folk igen.
Dan har fortfarande lika ont i ryggen så han kan inte gå tillbaka till jobbet än. Han frågade sin chef om han fick byta avdelning så han inte behövde va på den kroppsligt tyngsta just nu, för då skulle han kunna jobba, men chefen tyckte det var bättre att han var hemma tills ryggen blev bättre. Åxå grymt jobbigt efter nu två veckor, hela familjen instängd i våran lägenhet typ. Vi kväver varandra totalt.
Men men så är det, life´s a bitch!

Bjuder på lite bilder istället på våra grabbs från senaste tiden, det är ju alltid skoj :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0