Pasta med kyckling och pesto

4 Personer

500 g Kycklingfilé
ca 10 soltorkade tomater
5 dl matlagningsgrädde
80 g grön pesto
Salt
Peppar
Kalamataoliver (frivilligt)
Riven Parmesan

Strimla kycklingen och stek. Krydda med salt och peppar. Strimla dom soltorkade tomaterna och stek dom en stund med kycklingen innan du häller på grädden. Tillsätt peston och låt allt koka ihop ordentligt. Salta evetuellt om det behövs.

Koka pastan och häll sedan i den i såsen och blanda om. Toppa med riven parmesan och kalamataoliver om man tycker det är gott (jag ääälskert!)

Pesto-mängden kan ju varieras beroende på hur gott man tycker det är, jag tycker det är tokgott, så vill ha ganska kraftig smak av peston.

Grymt god och snabblagad maträtt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0